Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lassan kisebbség leszünk?

Lassan kisebbség leszünk?

Figyelt kérdés

a cigányoknál minimum 3-4gyerek születik a magyaroknál 1-2.

lassan többen lesznek. pár generáció és a fejünkrenőnek. A gyerek ha felnő akkor azoknak is 3-4gyereke lesz és ha felnőnek azoknak is.

2010. dec. 13. 16:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Igazad van, sokszor én is az általánosítás hibájába esek. De akinek nem inge ne vegye magára! Ilyen esetekben mindig a dolgozni nem akaró, putriban lakó cigányokat értjük. Tudom, hogy vannak kivételek, és velük semmi gondom!!
2010. dec. 13. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha mindenki olyan felfogással lenne, hogy sok gyerek kell, akkor mindenki csóró semmirekellő lenne, mivel a legtöbb család pont azért vállal 1-2 max 3 gyereket, mert őket tisztességgel fel tudja nevelni.

És szerintem egyáltalán nem lázító a kérdés, csak rávilágít az igazságra. De ahogy te is, kedves szitkozódó, a magyar emberek többsége is így áll a dolgokhoz. Ezért tartunk itt...GRATULÁLOK!

2010. dec. 13. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:

16:57

Elmagyaráznád nekem, mit értesz tisztességen?

2010. dec. 13. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

ha tudod hogy nem ide kellett volna akkor miért ide írtad.hidd el a politika rovat is van olyan pörgős hogy válaszokat kapj.

a cigányság egyébként is olyan jelenség hogy nem tudjuk hányan vanak nem tudjuk hogy xy tényleg az e,annak is tartja e magát vagy csak vonógyanus

csak abból indulunk ki hogy néha kimegy egy tévéstább valami putri-lepraterepre ahol egymás hegyén hátán vannak a koszos gyereket a szintén igénytelen szüleikkel akik még a magyart is törik ami elvileg az anyanyelvük.

aki ebből a körből kellően kitör az a cigányságát is levetkőzi,aki nem azt viszontlátjuk a kékfényben

2010. dec. 13. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tisztességen, tisztességes embereken azokat értem, akik tisztességesen dolgoznak, nevelik a gyerekeket, és nem lopásból szerzik a vagyonukat, vagy nem várják el, hogy a dolgozó emberek eltartsák őket. Tudom, tisztességből megélni manapság itt nagyon nehéz, de nem magunk miatt, hanem az olyanok miatt, akikről most itt szó van.
2010. dec. 13. 17:04
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
nekem van cigány osztálytársam. tiszta, jólöltözött, szép családi házban él...és agyilag retardált. Akiről meghallja akárcsak azt, h nem kedveli, annak nekimegy. Üvöltözik, teljesen kivetkőzik magából. Tehát hiába 'rendes', mármint, h gimiben elér 1 3-as szintet, a kulturálatlanságán, unintelligenciáján nem tud változtatni. Akik támogatják őket: ismerjétek már el, h kulturálatlan, selejt népség!!! Mégha a látszatot sikerül is levetkőzniük, meg néha kedvesek. ez van.
2010. dec. 13. 17:10
 17/22 anonim válasza:
84%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:10

100%-ban igazad van!

Attól,hogy egy majomra pólót adunk,és játszunk vele,még vadállat marad!Bármikor leharaphatja néhány ujjad!

2010. dec. 13. 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Lassan minden nap születik 3-4 ilyen kérdés!
2010. dec. 13. 17:57
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem nem lenne velük bajom,ha mind1ik menne dolgozni,meg fizetne adót,de így...1 gyerekes politika kellene mint kínában,ha meg többet szülnek takarodjanak a börtönbe
2010. dec. 13. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:

„Szerintem azt kéne tenni, hogy a dolgos, normális emberek elmennek külföldre (mindenki) az ilyen sz*rháziak meg (akiket ott nem tűrnek meg) itthon maradnának, és velük együtt csődbe menne az egész ország.”

Aztán:

„De képzeld el, a rendes emberek felépíthetnének egy új Magyarországot :)”

Azok, akik elmentek külföldre? Persze, biztos így lenne...

„B@szd meg neked is van nemi szerved, csinálj gyereket”

Ez az, ilyen egyszerű, kár hogy másnak még nem jutott eszébe! Bár azt azért kétlem hogy ez az a műfaj ahol meg lehetne fogni őket.

„Van egy roma ismerősöm, nagyon rendes, becsületes, a családja is az. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi.”

Szerintem az se lenne tökéletes megoldás ha valami nagyon rendes, becsületes néppel szemben kerülnénk kisebbségbe.

Csak egy országunk van, próbáljuk meg megőrizni magunknak!

2010. dec. 13. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!