Miért panaszkodnak sokan, hogy itt sok szélsőjobboldali válaszoló van?
én sok arabimádó, kommunista, bitnáci "írtsuk ki a zsidókat, cigányokat" jobbikos látok.
Ezt a választ is agyon fogják le pontozni, mert velük van tele az egész gyk...
Én inkább azt vettem észre mostanság hogy a Bajnaifan szoci nyugdíjasok özönlötték el az oldalt akik "gazdasági szakértőnek"-nek és "kiábrándult Fidesz szavazó"-nak próbálják beállítani magukat.
Általába az érvkészletük kimerül abban amit a szoci sajtópropaganda a fülükbe suttog egész nap:"Orbán nem ért a gazdasághoz","matolcsyhülye","A Fidesz elveszi a kisemberek pénzét","Jobbik rasszista,fasiszta"...és ennyi+mocskolódás és személyeskedés.
Régebben persze több jobbikos meg fideszes volt itt,azt jött a választás:A Jobbik bekerült a házba,a Fidesz kormányra került.A szavazóik pedig megnyugodtak és kényelmessen hátradültek a karosszékbe.Most meg előbujtak a szocik az oduból és ők verik az asztalt.
De annyi jó van az egészben hogy szemmel láthatóan növekszik a nyugdíjasok internetellátottsága:)
Most nekem úgy tűnik, hogy kiegyenlítettebb lett a kép. A választás körül még nagyon aktív, párthoz kötődő jobbikos jelenlét visszaszorult, és erőteljesen felerősödött a fideszkritika. De a FIDESZ-t kritizálók többségéről nem mondanám, hogy baloldali, kozmopolita, neoliberális stb., csak kezdik felismerni és elutasítani a sorozatos szabadság- és jogkorlátozásokat, és kezdik látni ennek a hazárdjátéknak a veszélyeit, amit a gazdaságpolitikában csinálnak, az előnyét meg nem látják.
Gondolj arra, hogy hasonló folyamat van a való világban is. A formálódóban levő médiacenzúrát pl. ugyanúgy, és hasonló érvelés alapján utasítja el a Népszabadság, a Népszava, a 168 óra, mint a szentkorona rádió vagy a kurucinfo. És a Jobbik is hevesen bírálta a FIDESZ korlátozó lépéseinek a nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!