Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Jobbik a marihuána miatt...

A Jobbik a marihuána miatt ilyen arabbarát?

Figyelt kérdés
Nyílt titok a keleti pályaudvarnál lévő arabokról, hogy füvet árulnak. Ezért barátkozik velük a Jobbik? Király András után én nem csodálkoznék...
2010. dec. 5. 12:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem provokatív kérdés, csak van egy összeesküvés elméletem. Minden nap sok ilyet olvashatsz jobbszélről, most olvashatsz egyet fentről is.
2010. dec. 5. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Vona szereti a Gyrost,ennyi... szerinte: jó magyaros az íze!
2010. dec. 5. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:

nem arrol van szo!!

hanem inkabb arrol hogy Vona mirol kotott megallapodast Teheran-ban Ahmadinedjad-al!!

2010. dec. 7. 04:20
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés egyértelműen provokatív, és értelme nulla. Nem védem egyik politikai erőt se, de a viták csak tönkreteszik az emberi kapcsolatokat (az én családom már szétesett a politikafanatikus rokonok miatt). Ha valakinek ez kell, hogy megfelelő legyen az adrenalinszintje, inkább vonuljon be egy gumiszobába, de ne hergelje az embertársait feleslegesen.
2010. dec. 7. 10:46
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Kezdenek bekattanni a temérdek ellenállástól és köznépi hülyeségtől, amibe ütköznek/ütköztetik őket.

Amúgy teljesen igazuk van, olvassatok kurucinfót.

2010. dec. 12. 23:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
a politika témaköri kérdések 90%-a hamis információkon alapuló, provokatív, politikailag inkorrekt kérdés.
2010. dec. 13. 08:36
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván a marihuána miatt...

EMBER TE HOL ÉLSZ?

Nem gondolod hogy azért arabbarát mert az amcsik és a zsidók elnyomják az arabokat és mert ugyanezt teszik itt Magyarországon is?

Ez egy unatkozó hülye ember kérdése, aki akkor boldog ha veszekedést szíthat, még egy kicsit széthúzhatja ezt az országot...

Sztálin vagy Hitler az ilyet már rég felakasztatta volna...

2010. dec. 13. 16:45
 18/21 anonim ***** válasza:

"Sztálin vagy Hitler az ilyet már rég felakasztatta volna..."

Meg az olyan hazaárulókat is, akik idegen gyilkosokat akarnak az országba hívni, hogy megfélemlítsék a saját honfitársaikat:

http://www.youtube.com/watch?v=lXueQ6iqH90

2010. dec. 13. 19:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam hogy Sztálint vagy Hitlert ide kéne hívni én csak példáztam hogy mit is kéne csinálni az ilyen nyúlszájú nyápic állandóan akadékoskodókkal akik széthúzzák ezt az országot. A költők ezt hasonlatnak hívják a gyengébbek kedvéért.
2010. dec. 13. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyébként meg még annyit hogy nyilván mert néhány arab a keletinél drogot árul ezért már isteníteni kellene az egész

százmilliós arab társadalmat. Nem ezért kel jóba lenni velük mert néhány ember drogot árul és mert több százezer jobbikos közül az egyik éppen velük drogozik. (Jó nyilván nem minden jobbikos szóvivő). Ennyi erővel ha az amcsik füvét szívta volna akkor a Jobbiknak jóban kéne lennie Amerikával. A Jobbik nem ezért barátkozik az arabokkal hanem azért mert belátja amit már csak néhány agymosott nem lát be hogy mi is történik a világban...

2010. dec. 13. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!