Hallottam egy olyat, hogy a mai államadósságokat csak a bankrendszer átalakításával lehetne törleszteni; igaz ez?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 22:22
1/6 anonim válasza:
Nem. A mai adósságokat úgy lehetne törleszteni ha fizetnénk és nem pedig újabb kölcsönökkal próbálnánk a szarból kilábalni.
2/6 anonim válasza:
Vagyis rátehetik a kezüket a MNYP-n kívül a többi megtakarításra is, én ilyent olvastam, plusz itt egy érdekes cikk:
3/6 anonim válasza:
Orbánnál ez úgy lenne, hogy minden banktól "elzsarolna"-neki ez most megy- mondjuk 1000Milliárdot.
4/6 anonim válasza:
"Orbánnál ez úgy lenne, hogy minden banktól "elzsarolna"-neki ez most megy- mondjuk 1000Milliárdot."
Meg mondjuk megduplázná vagy meg ötszörözné az alacsony jövedelműek adóját. Elvégre belőlük sok van így magas lenne a bevétel még azokból a kis összegekből is.
5/6 A kérdező kommentje:
Néhány válasz elég kiábrándító, mert valahogy nem a kérdésre fókuszál. Kérem arra helyezzük a hangsúlyt!
2010. nov. 26. 23:44
6/6 BlackSword válasza:
Erről édesanyám egyik jó kérdése jut eszembe (meg ne kérdezd miért)... "Hogy jövök én ahhoz, hogy olyat csináljak, amihez nem értek?"
Erre mondtam én, hogy. "Nézd! A perlementben is ez megy, csak nagyban..." Hát ott is tartunk, ahol...
De ez nem igaz... Csak végre többet kellene tenni, mint spekulálni és manipulálni... Végtére azt bármikor lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!