Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nostredamusnak igaza volt?...

Nostredamusnak igaza volt? Jön a III. világháború?

Figyelt kérdés

[link]

Mert ugye Nostredamus szerint 2010 november környékén robban ki a 3.vh.Pont valamelyik nap olvastam erről egy cikket.Eddig hülyeségnek tartottam az ilyesmit de most elgondolkodtam.....

2010. nov. 23. 11:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ki tudja még nincs vége a Novembernek. Mondjuk kétlem, hogy mostanában robbana ki a III. Vh(de valamikor ki fog az biztos lehet 100 vagy 1000 év múlva). A 2 Korea konfliktusa ehez kevés, hogy háború robbanjon ki. Ha kitörne egy háború biztos, hogy É-Koreának annyi lenne mert nagyon el vannak maradva technikailag. Ez a véleményem.
2010. nov. 25. 17:56
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

Az lehet hogy elvannak maradva de ha már amerika beleszól az egészbe akkor több mint valószinű hogy kinai is bele fog szólni ugyanis északnak a pártját fogja!

Kinaiak is azt mondják hogy szerintük Dél-Korea provokált!

Ami még érdekesség hogy mindenki Kinától várja hogy segitsen mert hatással tud lenni Északra, de mégse akar tenni semmit.

Szóval ha ezek is keményebben összebalhéznának akkor mások is bele lesznek rángatva.

2010. nov. 26. 06:40
 23/28 anonim ***** válasza:
68%

Ja és hozzátenném ami a legfontosabb!

Egy olyan nép kezébe van atombomba akik elmaradottak sokmindenben, és nemsokmindent tud felmutatni, kivéve az atomot, és a déliek megszakitottak minden kapcsolatot velük(kereskedelem, élelem stb)innentől kezdve mondjál nekem egy okot hogy miért be használják az atomot!

Hozzáteszem még azt is hogy egy kommunista népről van szó, ami párosul a páratlan fanatizmusukkal.Ha nem most akkor később fogják használni.

Szerintem elgondolkodtató.

2010. nov. 26. 06:47
 24/28 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon igazad van! Mindkét kommented nagyon jó!!
2010. nov. 26. 07:52
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
Én is egyetértek. Sztem viszont Észak akkor vetne be atomot max ha minden elveszett. Én is úgy gondolom, hogy inkább az USA áll emögött az egész provokáció mögött ugyanis már nagyon rég óta szúrja az amcsik szemét Észak-Korea. Én szerintem biztos, hogy az amcsik akarják ezt a háborút mert meg akarják szüntetni Észak-Koreában a kommunizmust. Nem azért mert az embereket elnyomja a rendszer nem azért hanem mert oda is be akar törni piacilag, hogy mégtöbb pénze legyen. Én szerintem ez az oka.
2010. nov. 26. 17:29
 26/28 anonim ***** válasza:
44%

De nézzük a dolgokat bibliai szemszögből is.

Nem vagyok vallásos de.. tudtommal a biblia "sárga veszedelemről" ír.

Emellett nukleáris holokausztról, természeti katasztrófáról, káoszról, hidegről, éhiségről mesél nekünk.(javítsatok ki ha tévedek)

Nukleáris holokausztot nem kell emlitenem, lehet látni hogy miről van szó.

Természeti katasztrófák: Horvátoknál jelenleg elég rossz a helyzet..

Káosz: Ha mostanába olvastok hireket akkor lehet látni több országba hogy áll a gazdaság, és itt az írekre gondolok, de mondhatnám a görögöket is.

Éhiség: Észak-Korea, és esetleg egy atom holokauszt után..

Hideg: Skóciába 17 éve nem volt ilyen hideg, és azért nálunk se pite mostanába esténként

Én igy látom a dolgokat..jelenleg.

Apró érdekesség..maják 2012.dec.21-re mondják a világ végét. Most ugyebár 2010-et irunk...2 év alatt elháborúzgatnak majd egymással, és ahogy az elöttemlévő irta..Északiak könnyen használhatják az atomot amikor kell.

Reméljük nem igy lesz.

2010. nov. 26. 22:51
 27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon egyetértek veled is!!
2010. nov. 27. 08:22
 28/28 anonim ***** válasza:
44%
Igen, igaza volt. És az előszele jól érezhető.
2012. jan. 18. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!