Nostredamusnak igaza volt? Jön a III. világháború?
Mert ugye Nostredamus szerint 2010 november környékén robban ki a 3.vh.Pont valamelyik nap olvastam erről egy cikket.Eddig hülyeségnek tartottam az ilyesmit de most elgondolkodtam.....
"Amúgy nem értem ezeket a koreaiakat...
hadgyakorlatból miért kell rögtön háborút generálni?"
Valószínű próbálgatják, meddig mehetnek el. Meg hátha el tudják rettenteni a délieket, hogy a közelükben (tehát az esetleges hadszíntéren) tartsanak tengeri hadgyakorlatot (ami egyébként nyilvánvaló, hogy egy Észak elleni konfliktus begyakorlása, más elmebeteg szomszédja nincs Délnek). Egyébként ne a Kim dinasztiát hibáztasd, nekik valószínű vajmi kevés beleszólásuk volt ebbe, ez valószínű megint valamelyik teljhatalmú tábornoknak volt a szervezése.
Remélem nem lesz ebből II. Koreai Háború, de Északre ráférne már egy elp*csázás.
"Szerintem aki az első világháborúban élt, nem gondolt arra, hogy az még csak az első volt és lesz második is. Nem tudjuk, hogy fogja az utókor elnevezni a most történő eseményeket."
Ha most emiatt kitör a 3. világháború (aminek az esélye 0 sztem) akkor már nem lesz utókor ami erről beszélne...
Honnan tudhatod hogy mi folyik a háttérben.
Ha az északiak atomot inditanak akkor valószinű hogy nem lesz.
Ha valaki túléli, akkor utánna majd lesz.
sajnos nem tudom mi igaz ebből a cikkből de ha csak a fele is az már elgondolkodtató, hogy Észak-Koreát nem lehet csak úgy elp****ni.
"sajnos nem tudom mi igaz ebből a cikkből..."
Nagyjából semmi. Vagy legalábbis a számok rendben vannak, de a cikkíró abszolút marhaságokra következtet. Észak Koreának brutálisan el van maradva a haditechnikája, a vezérkarban valószínű teljes a fejetlenség és a szervezetlenség. Expedíciós képességeik meg csak a Koreai Félszigetre korlátozódnak
Dél Korea hadserege fele ekkora létszámú, de a fejlettségével min. kétszer-háromszor ennyi északi kéne, hogy tűzerőben egálban legyenek. Arról nem is beszélve, hogy háború esetén a déliek és az USA napok alatt könnyűszerrel kivívnák a totális légifölényt, minimális veszteségekkel.
Szóval Észak-Korea nem, hogy az USÁnak, de még a délieknek is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!