Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nostredamusnak igaza volt?...

Nostredamusnak igaza volt? Jön a III. világháború?

Figyelt kérdés

[link]

Mert ugye Nostredamus szerint 2010 november környékén robban ki a 3.vh.Pont valamelyik nap olvastam erről egy cikket.Eddig hülyeségnek tartottam az ilyesmit de most elgondolkodtam.....

2010. nov. 23. 11:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%

"Amúgy nem értem ezeket a koreaiakat...

hadgyakorlatból miért kell rögtön háborút generálni?"

Valószínű próbálgatják, meddig mehetnek el. Meg hátha el tudják rettenteni a délieket, hogy a közelükben (tehát az esetleges hadszíntéren) tartsanak tengeri hadgyakorlatot (ami egyébként nyilvánvaló, hogy egy Észak elleni konfliktus begyakorlása, más elmebeteg szomszédja nincs Délnek). Egyébként ne a Kim dinasztiát hibáztasd, nekik valószínű vajmi kevés beleszólásuk volt ebbe, ez valószínű megint valamelyik teljhatalmú tábornoknak volt a szervezése.

Remélem nem lesz ebből II. Koreai Háború, de Északre ráférne már egy elp*csázás.

2010. nov. 23. 12:21
 12/28 A kérdező kommentje:
Megkeresem a linket mihelyt lesz időm! Ne aggódj!
2010. nov. 23. 12:36
 13/28 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés!! Megkérdeztem!!
2010. nov. 23. 12:36
 14/28 anonim válasza:
2010. nov. 23. 15:56
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

"Szerintem aki az első világháborúban élt, nem gondolt arra, hogy az még csak az első volt és lesz második is. Nem tudjuk, hogy fogja az utókor elnevezni a most történő eseményeket."

Ha most emiatt kitör a 3. világháború (aminek az esélye 0 sztem) akkor már nem lesz utókor ami erről beszélne...

2010. nov. 23. 19:12
 16/28 anonim ***** válasza:
19:12 - Ugyan már, az első 2-t is túlélték emberek, ezt is túlélné valaki, sőt, nem csak a Földön van élet. :-)
2010. nov. 23. 20:21
 17/28 anonim ***** válasza:

Honnan tudhatod hogy mi folyik a háttérben.

Ha az északiak atomot inditanak akkor valószinű hogy nem lesz.

Ha valaki túléli, akkor utánna majd lesz.

2010. nov. 25. 10:56
 18/28 anonim ***** válasza:

sajnos nem tudom mi igaz ebből a cikkből de ha csak a fele is az már elgondolkodtató, hogy Észak-Koreát nem lehet csak úgy elp****ni.

[link]

2010. nov. 25. 14:50
 19/28 anonim ***** válasza:
Nostredamus jóslatába sok mindent bele lehet magyarázni és a jóslatok megfejtése a megtörtént nagyobb események (katasztrófa, háború) után történik, ugyanis akkor rá lehet húzni egy-egy jóslatot valamilyen megtörtént eseményre, a kisebb hibákat korrigálva, hogy még hihetőbb legyen tudott valamit ez a f*szi. Korea pedig valószínűleg el lesz egymással és még ha az USA a déliekhez is áll, akkor se lesz világháború max ha egy másik nagy hatalom az északiakhoz és így tovább. Bár emlékezz Vietnámra az se szólt akkorát, hogy világháború legyen belőle. Röviden NEM LESZ.
2010. nov. 25. 15:04
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

"sajnos nem tudom mi igaz ebből a cikkből..."

Nagyjából semmi. Vagy legalábbis a számok rendben vannak, de a cikkíró abszolút marhaságokra következtet. Észak Koreának brutálisan el van maradva a haditechnikája, a vezérkarban valószínű teljes a fejetlenség és a szervezetlenség. Expedíciós képességeik meg csak a Koreai Félszigetre korlátozódnak

Dél Korea hadserege fele ekkora létszámú, de a fejlettségével min. kétszer-háromszor ennyi északi kéne, hogy tűzerőben egálban legyenek. Arról nem is beszélve, hogy háború esetén a déliek és az USA napok alatt könnyűszerrel kivívnák a totális légifölényt, minimális veszteségekkel.

Szóval Észak-Korea nem, hogy az USÁnak, de még a délieknek is kevés.

2010. nov. 25. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!