Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a videórol!?

2010. nov. 19. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még egy gyilkosokat éltető, sötét lelkű, primitív náci dalocska.
2010. nov. 19. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha a mi, Magyar gyerekeink is ilyen nemzeti érzelműek lennének, ó be más lenne ez az ország.
2010. nov. 19. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:

"Ha a mi, Magyar gyerekeink is ilyen nemzeti érzelműek lennének, ó be más lenne ez az ország."

Nemzeti érzelmű és náci baromira két különböző dolog.

2010. nov. 19. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én szemszögemből nemzeti érzelmű, a tiédből náci. Mert ma Magyarországon, aki nemzeti érzelmű, az szerintetek náci. Ezért szerintem ti antiszemiták vagytok.
2010. nov. 19. 22:34
 5/13 bumbi02 ***** válasza:
100%

nem hallgattam bele, csak elolvastam: emlékezzünk azokra akik enm voltak gyávák, emlékezzünk azokra akik beálltak a hitlerjugendbe..

hát igen.. nehéz ilyenkor szépen kifejezni hogy vannak hülye emberek is.... a nemzeti érzelmüekkel nincsen bajom, illetve egyszerüen nem értem őket.. de a nácizmus mint eszme ma ... had ne kommentáljam.. kommentelők többsége videó alatt szerintem még 16 nincsen, heil hitlerezik de azt se tudja hogy mit jelent... képes leirni zik hájlként...

2010. nov. 19. 22:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ma Magyarországon, aki nemzeti érzelmű, az szerintetek náci."

Szerintem nem, csupán szerinted. Aki a Hitlerjugendet meg a nácikat élteti, az náci. Szomorú, hogy éppen itt kell megtudnod...

2010. nov. 19. 22:41
 7/13 bumbi02 ***** válasza:
mellesleg zeneileg is 0. valami bothangu egyén beleorditja a szöveget azt annyi.. a gitár téma meg eléggé hajaz a Rózsaszin Pitbull Halál az összes politikus gitártémájára... lehet véletlen, de nekem zeneileg 0.
2010. nov. 19. 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

"Ostoba, ostoba, jaj de ostoba

ostoba állat

Ostoba, ostoba, jaj de ostoba

náci gyökér"

2010. nov. 19. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
A nazi es a nemzeti erzelem 2 kulombozo dolog bar a Magyar nemzeti erzelem ahogy a tobbi Magyar szokas is sokszor atesik a lo tulsooldalara igy tulajdonkeppen osszeolvad a nezi eszmekkel. Nem is tudom mi koze van a nemzeti erzelemknek mas nepekhez? Raadasul a magyarok eltetik a hitler jugendet es a nazi eszmeket aztan csodalkoznak ha a fel vilag rajtuk nevet.
2010. nov. 19. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki magyar létére a nácik fenekében van nyakig, az ne nevezze magát hazafinak, mert hazaáruló.
2010. nov. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!