Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kaptam egy rendőrségi idézést...

Kaptam egy rendőrségi idézést gyanúsítottként, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam egy idézést gyanúsítottként, de az okát nem írják.

Találtak kb 1 gramm marihuanat nálam múltkor. Mire lehetnek kíváncsiak? Vagy lehetséges az, hogy ellenem tanúzott valaki és azért hívnak be? Nem tudom csekély mennyiségnél minek idéznek be. Köszönöm a választ előre is.

Üdv.

2010. nov. 15. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem vagyunk rendőrök, sajnos senki sem TUDJA biztosan. Amúgy a drogokat elég keményen veszik mostanában, simán lehet, hogy 1G ért is feljelentett a rendőr.
2010. nov. 15. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
megérdemled...
2010. nov. 15. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

elmondom Magyarországon egy fél gramm is büntetendő Kábittoszerrel való visszaélésnek számit ! már azér is beidézhetnek h mondjuk a spanok adják körbe a füvescigit te meg nem akarsz szívni és továbbadod az már Terjesztésnek számitt ! Szoval mind 1 mennyi a mennyiség azis büntetendő !

xxWOlf

2010. nov. 15. 19:33
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Mi is a kérdésed? Megválaszoltad.
2010. nov. 16. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!