Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért éjjel tobzódik a legtöbb...

Miért éjjel tobzódik a legtöbb webnáci?

Figyelt kérdés
Talán éjszakások valamelyik 'kizsákmányoló' multi raktárában, és ilyenkor van net hozzáférésük?
2010. nov. 12. 23:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem is valami ilyesmi jut eszembe, amikor ilyeneket olvasok.
2010. nov. 13. 21:28
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

A szkinhedekre (akiket ti náciknak hívtok) mondják azt, hogy általánosítanak faj alapján. Ha cigány akkor bűnöző, ilyenekre gondolok. Azt elfelejtitek, hogy ilyenkor azzal, hogy azt írod, hogy a 90%-uk se végezte el a 8 általánost azzal te is általánosítasz és ez ugyanakkora baj, mint az ő esetükben. A szkinhedek között is vannak műveltek és okosak, ugyanolyan arányban mint a társadalom egészében. Hasonlóan szoktátok még (ti, nagy demokraták) a futballszurkolókat (ultrákat vagy akár huligánokat) általánosítani, hogy buták és műveletlenek. Mivel én köztük mozgok, ezért tudom, hogy ott is ugyanúgy vannak műveltek, akik főiskolát, egyetemet végeztek.

Az éjjeli tobzódásról annyit, hogy a 2. választ én írtam, hajnalban kb. 20% lehetett a válasz hasznossága, délután meg ma este felment egészen 56%-ra. Szóval akkor délután tobzódnak a webnácik :D Lehetne ez a következő kérdésed ;)

2010. nov. 13. 21:59
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Már ne is haragudj meg, de aki nem képes egyetlen normális, nem ostoba összeesküvés-elméleteket bizonyítékként felhozó, nem a világ összes gondját a zsidókra fogó dolgot leírni, vagy épp netezés közben a globalizmust üldözi, esetleg diktatúrát kiált, miközben őmaga szintén egy diktatórikus rendszert támogatna, akkor az szerintem nem a műveltség mintaképe És ha ilyen valaki egyetemre jár, az az oktatási rendszer hibáira hívja fel a figyelmet.
2010. nov. 13. 22:15
 24/31 anonim ***** válasza:
45%
És szintén engedtessék meg nekem, hogy butának és műveletlennek nevezzek olyan embereket, akik abban lelik szórakozásukat, hogy egy sportesemény után utcákat, metrókocsikat, neadjisten embereket vernek szét.
2010. nov. 13. 22:17
 25/31 anonim ***** válasza:
38%
Még annyit kiegészítésként, hogy sajnos a mai világban már nem jelent egyfajta presztizst az, ha valaki egyetemre jár.
2010. nov. 13. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:
90%

Vegyük példának a holokausztot. A holokauszt revizionizmusára van egy jó pár írás és videó, amiben kutatásokra alapozzák az elmondottakat, leírtakat. Hol van ebben az összeesküvés elmélet?

Ne már. Azért remélem ezt te se gondoltad komolyan. Mikor volt utca szétverve? Metrókocsi? Néha előfordul ez + az, de akkor se mondanám azt, hogy ez olyan gyakori lenne. Emberek? Szerintem max. olyan embereket verhetnek szét, akik partnerek ebben. Én voltam már jó párszor meccseken, 1 balhéba se keveredtem. Nem olyan veszélyesek ezek a futballmeccsek, csak a média ezekből csinál hírt. Meglehet nézni külföldön, sokkal nagyobb botrányok vannak ennél, csak ők nem fújják fel ennyire. Ennyit a futballhuliganizmusról... Ha a média nem hangoztatná, senkit se érdekelne az egész.... Most komolyan, a lebeszélt box lengyel formában, ún. ustawka, kint egy erdőszélén kit zavar az emberek közül? Senkit. Ha a média nem csinál belőle hírt, akkor nem is tudnák, hogy van ilyen.

Hát az hogy művelt-e valaki, az relatív, azért gondoltam a főiskolára és egyetemre, mert máshogy nem nagyon tudom "mérni" a műveltségüket.

2010. nov. 13. 23:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Webnáci nincs ! netnáci se nagyon . Internetnácivan

és azse én vagyok . :)

FKÁ 14/88

2010. nov. 14. 00:14
 28/31 anonim ***** válasza:
4%

HOzzátéve ultravagyok és nem azér járok meccsre h huligánkodjak nemtörökszét metrókocsit se semmit nem balhézok .

Van megalkotott véleményem a cigányokról : Nem szabad őket 1 kalap alá venni . A zsidók máskérdés .

A néggerek meg : ultrajófejek :D

És a többi földrészt sem pusztitanám el ahogy a 'Skinheadek'

Ha ők elopták tölünk Boneheadektől a fehér fűzöt és átirták a jelentését ők is lehetnek akk 'Lóposak' Mint a cigányok !

na ennyit mára ! Kitartás Nácivadászok és enter.net !

2010. nov. 14. 00:23
 29/31 anonim válasza:

Miért éjjel tobzódik a legtöbb netcionista?

Talán nappal a főnökét szopja, a médiában ilyenkor meg fáj a szét kurt segge, és nem tud ráfeküdni?

2010. dec. 18. 23:20
 30/31 anonim ***** válasza:
2010. dec. 18. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!