Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért éjjel tobzódik a legtöbb...

Miért éjjel tobzódik a legtöbb webnáci?

Figyelt kérdés
Talán éjszakások valamelyik 'kizsákmányoló' multi raktárában, és ilyenkor van net hozzáférésük?
2010. nov. 12. 23:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
Azert vannak fent ejszaka mert akkor szabad otthon a gep napkozben hugi, teso, anyu, apu gepezget igy nekik csak az ejszaka jut ettol olyan fusztraltak es ezert vezetik le masokon a feszultseget! Nezd meg legtobbjuket vagy a kinezetuk olyan, hogy normalis part nem talalnak, vay a szulok alkoholistak stb. megis kibe keressek a hibat ha nem a ciganyokban, zsidokban? Nekik szukseguk van egy ellensegkepre amin kielhetik fusztraltsagukat, fasultsagukat ez amolyan lelki froccs nekik.
2010. nov. 13. 00:43
 12/31 anonim ***** válasza:
50%
Én náci vagyok, mégsem tobzódom éjjel. Most ébredezek és megyek mindjárt dolgozni. Webnáci meg nem létezik. Aki náci webeb, náci élőben is.
2010. nov. 13. 02:49
 13/31 anonim ***** válasza:
44%

igenis jó a kérdés, nem kell itt mindjárt moderátorral fenyegetőzni ...

ez tény, nem egy valósághoz köze nincs gonosz feltevés, úgyhogy jó lenne pár értelmes válasz is

amúgy sztem az a multis válasz jó volt, sztem is úgy van ... valamelyik "kizsákmányolónál" ilyenkor jutnak csak nethez

2010. nov. 13. 06:40
 14/31 anonim ***** válasza:
48%

Én sok eszmével még egyet is értenék amúgy, hiszen engem is kiakaszt a zsidó multik mocskos és határtalanul pofátlan kizsákmányolása és sorolhatnám a dolgokat, én egyet nem tudok felfogni.

A náci lét miért vonja magával a melegek utálatát automatikusan? Náci meleg nincs is? Legalábbis nyíltan nincs?

Na de ez hogyan passzol az eszmeiségbe?

2010. nov. 13. 07:53
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, létezik-e olyan, hogy webnáci, és pontosan milyen magatartásformát értesz alatta, az se tiszta számomra. Sokan vannak fent éjjel, nézz szét a kategóriákban, nem csak a politika rovatban. Te is éjjel teszel fel kérdést, pedig valószínűleg úgy értelmezed, hogy nem tartozol a kritikus körbe. Egyszerűen annyi oka van az éjjeli netesek megszaporodásának, mert napközben az embereknek más dolguk van (vagy tanul vagy dolgozik, már aki szerencsés és dolgozhat - nem tartozik ide az ügynök, mert az nem normális munka). Pláne pénteken hétvége előtt. Ha ennyire zavarnak bizonyos magatartásformák, nézz szét más kategóriákban is, vagy látogass más oldalakat, tudod, van lehetőséged, hogy elkerüld a számodra kritikusnak vélt magatartást, csak élni kell azzal a bizonyos lehetőséggel. Tudom, ezzel nem szűnik meg a probléma létezni, de azt hiszem, hogy vannak más erők, akiktől jobban kell félni, és amiknek közvetlenül vagyunk kitéve nap mint nap.
2010. nov. 13. 10:39
 16/31 anonim ***** válasza:
96%

"Miért éjjel tobzódik a legtöbb webnáci?"

"A kérdés kiírásának időpontja: tegnap 23:40"

Biztos nappal alszol.

2010. nov. 13. 10:51
 17/31 anonim ***** válasza:
64%
Az a vicces, hogy a "felvilagosult demokratak" mondjak azt, miszerint eleg bun altalanositani a ciganykerdesben, erre meg ha valaki nem ert egyet a kerdessel, a demokrata altalanositgat, hogy te egy netnaci vagy, aki kock, es csak este gyk-ujat, csajod sem volt stb
2010. nov. 13. 15:20
 18/31 anonim ***** válasza:
59%

"Az a vicces, hogy a "felvilagosult demokratak" mondjak azt, miszerint eleg bun altalanositani a ciganykerdesben, erre meg ha valaki nem ert egyet a kerdessel, a demokrata altalanositgat, hogy te egy netnaci vagy, aki kock, es csak este gyk-ujat, csajod sem volt stb"

A "cigány" és a "netnáci" nem ugyanaz a dolog, mert cigánynak valaki születik, netnácinak viszont saját elhatározásból lesz.

A cigányokra azért nem szabad általánosítani, mert attól, hogy cigány származásúak, szabad akartuk miatt bármilyen személyiségük lehet. "Netnáci-származásúak" viszont nincsenek, mert a netnáciság nem genetikai dolog, hanem olyasmi, amivé valaki szabad akaratból lesz. Ezért van egy sztereotípikus netnácis viselkedés, amit kisebb-nagyobb hibákkal könnyen le lehet írni.

2010. nov. 13. 15:57
 19/31 anonim ***** válasza:
44%
Vajon hány évesek az ilyen "én náci vagyok"-ok írói? Ha esetleg felnőttek, akkor vajon mi a legmagasabb végzettségük?
2010. nov. 13. 18:56
 20/31 anonim ***** válasza:
39%
sztem 90%-ban a 8 általánost se nagyon tudták elvégezni, mert elég a hülyeségeiket olvasni, és az a fantasztikus szellemi színvonal úgy rögtön szembetűnik ...
2010. nov. 13. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!