Miért éjjel tobzódik a legtöbb webnáci?
igenis jó a kérdés, nem kell itt mindjárt moderátorral fenyegetőzni ...
ez tény, nem egy valósághoz köze nincs gonosz feltevés, úgyhogy jó lenne pár értelmes válasz is
amúgy sztem az a multis válasz jó volt, sztem is úgy van ... valamelyik "kizsákmányolónál" ilyenkor jutnak csak nethez
Én sok eszmével még egyet is értenék amúgy, hiszen engem is kiakaszt a zsidó multik mocskos és határtalanul pofátlan kizsákmányolása és sorolhatnám a dolgokat, én egyet nem tudok felfogni.
A náci lét miért vonja magával a melegek utálatát automatikusan? Náci meleg nincs is? Legalábbis nyíltan nincs?
Na de ez hogyan passzol az eszmeiségbe?
"Miért éjjel tobzódik a legtöbb webnáci?"
"A kérdés kiírásának időpontja: tegnap 23:40"
Biztos nappal alszol.
"Az a vicces, hogy a "felvilagosult demokratak" mondjak azt, miszerint eleg bun altalanositani a ciganykerdesben, erre meg ha valaki nem ert egyet a kerdessel, a demokrata altalanositgat, hogy te egy netnaci vagy, aki kock, es csak este gyk-ujat, csajod sem volt stb"
A "cigány" és a "netnáci" nem ugyanaz a dolog, mert cigánynak valaki születik, netnácinak viszont saját elhatározásból lesz.
A cigányokra azért nem szabad általánosítani, mert attól, hogy cigány származásúak, szabad akartuk miatt bármilyen személyiségük lehet. "Netnáci-származásúak" viszont nincsenek, mert a netnáciság nem genetikai dolog, hanem olyasmi, amivé valaki szabad akaratból lesz. Ezért van egy sztereotípikus netnácis viselkedés, amit kisebb-nagyobb hibákkal könnyen le lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!