Nem aggasztó, hogy dublini emberek szólnak bele a magyar belpolitikába?
Figyelt kérdés
márc. 21. 20:42
3/8 anonim 

válasza:

2.
Szerintem letiltották és újra regisztrált most ezen az új néven
4/8 anonim 

válasza:

Hát minek engedtétek meg Orbánéknak hogy akárki határon túlinak legyen szavazati joga 😁
6/8 anonim 

válasza:

De legalább lehet rajtuk röhögni. Tiszta fogyatékok.
7/8 anonim 

válasza:

Én nagyon sajnálom a dubliniakat, hogy ez ott rontja a levegőt. Szekunder szégyenem van.
8/8 laci8729 válasza:
régebben én is azt gondoltam hogy miért szólnak bele a magyar politikába a külföldön élő magyarok majd kijöttem angliába élni és 10 év után azt tudom mondani hogy teljesen jogos hogyha beleszólnak ugyanis külföldön élnek van összehasonlítási alapjuk az élettel kapcsolatosan a külföldön élőknek ezért sokkal tisztábban lehet látni kívülről a magyar politikát szóval azt gondolom hogy nem probléma ha külföldről beleszólnak a magyar politikába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!