Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire reális veszély az,...

Mennyire reális veszély az, hogy Ukrajna területén elhurcolnak katonának?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert egy magán betegszállítón dolgozom, mint beugrós, és most kapott a cég egy olyan megkeresést, hogy Lvivbe kellene hazaszállítani egy mozgáskorlátozott asszonyt. Mivel csak én rendelkezem útlevéllel, ezért a főnök engem kért fel a feladatra. Végülis igent mondtam neki rá, mert ez jó pénz és az most kell nekem.

Igazából csak attól tartok, hogy nehogy valahol kirángassanak az autóból és elhurcoljanak a frontra. Bár nem hiszek a propaganda tévének, de az a baj az ezzel kapcsolatos felvételeket nemcsak a propaganda tévé mutatta meg.

Mennyire kell aggódnom emiatt? Vagy itt Lviv területén nem kell ettől tartanom?

tegnap 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, ha nem vagy ukrán állampolgár.
tegnap 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Mivel elég komoly politikai balhé lehetne belőle, valószínű ilyet nem csinálnak.

Bár ki tudja milyen konteók vannak már, lehet, totál eltörlik emberek személyazonosságát, aztán mehet puffogtatni a mező közepére.

tegnap 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagy állampolgár így nagy ribiliót lehetne csapni ebből, nemzetközi visszhanggal párosulva. Bár nem lennék olyan nyugodt azért orkranisztánban, ameddig ott vagyok.
tegnap 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!