2002-ben miért nem választották újra a Fideszt (mint az utóbbi 14 évben)?
Figyelt kérdés
ma 14:26
11/18 anonim válasza:
2002-ben, hol volt Gyurcsány Ferike?
Medgyessy Péter volt az MSZP kormányfője, szerintem a Cseh2 volt akkor nézve.
12/18 anonim válasza:
A közmédiát mindig a regnáló kormány uralta! Ami új, hogy a piaci médiában is intenzív térnyerés folyik, s sokkal-sokkal profibb a kommunikációs csapat, a legmodernebb kommunikációs elvek alapján dolgoznak. Azóta ugyebár érkezett a csapathoz egy H.Á. monogramú személy.
13/18 anonim válasza:
#12 Ilyen szinten még soha nem uralta korábban a regnáló kormány a közmédiát.
14/18 anonim válasza:
#13 De igen, mindig minden kormány így uralta a közmédiát.
15/18 anonim válasza:
#4 Nem! Azelőtt mindig bemehettek azért az ellenzéki politikusok, megmondóemberek is a közmédiába. És nem hazudhattak róluk korlátok nélkül bármit a hírekben.
17/18 anonim válasza:
#15 Most is bemehetnek. Ők döntenek úgy, hogy bojkottálják a királyi médiát. Ha nem akarják meggyőzni a fideszes szavazókat, az ő dolguk.
18/18 anonim válasza:
#17 Persze, az ellenzék miniszterelnök jelöltje bemehetett a kampányban 5 percre. Előtte és utána a többi 23 óra 55 percben korlátlanul hazudhattak róla, amit csak akartak.
Nekem te ne beszélj, éltem már akkor is, és figyeltem a politikát. A médiát érintő részét különösen. És valóban mindig az aktuális kormány uralta a közmédiát, de ennyit sohasem engedtek meg maguknak, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!