Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Leírnátok milyen összeesküvés-...

Leírnátok milyen összeesküvés-elméletek vannak?

Figyelt kérdés
Rövid magyarázattal légyszi.
jan. 21. 18:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

5G: Ez egy ilyen újkeletű hülyeség, hogy az 5G hálózat pl terjeszti a kovidot. Vagy bármit, hogy az oltásokban lévő chipeket aktiválják vele.

gyíkember: a Föld közepében hüllő emberek (gyík emberek) élnek és ők irányítják a felszíni életet. Megint csak hülyeség, mert a hüllőknek szükségük van a radioaktív napsugárzásra.

lapos föld: Ezen nincs mit magyarázni. szerintük a Föld lapos, a gravitációt meg az hozza létre, hogy halad fölfelé

üreges föld: dettó + gyíkemberek

kovid: én arról hallottam, hogy az 5G terjeszti és az oltással egy agymosó chippet juttatnak a testedbe, amivel majd idővel átveszik a gondolkodásod felett az uralmat.

repülőgép csík: Más nével chemtrail. Eszerint a repülők által húzott csíkot direkt fecskendezik ki és az vegyszer az embereknek. De az ilyen konteósok nincsenek tisztában az alapvető fizikával és hogy mit jelent a kondenzáció meg exoterm- endoterm folyamatok.

DÁP: Eszerint az appal begyűjtik az érzékeny adataidat és majd felhasználják ellened. Ez teljesen reális, mert már pl orosz kémszkriptet is találtak benne. Egyébként meg eddig minden állami informatikai beruházás tele volt hibákkal és sebezhetőséggel. Rettentően amatőr az összes rendszerük, szóval ez simán lehetséges.

jan. 21. 19:05
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

jan. 21. 19:11
 13/18 A kérdező kommentje:

A DÁP alkalmazással mennyivel tudnak meg többet az emberekről, mint például amit az Ügyfélkapu + tud?

Nekem utóbbi van, és mikor említettem az appot, így mondták: “csak azt ne, akkor véged van”.

jan. 21. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Olyan dolgokat tudnak meg amihez semmi közük sincs. Például egészségügyi állapotod. Ezzel gyönyörűen vissza lehet élni
jan. 21. 20:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Hogyan?
jan. 21. 20:15
 16/18 anonim ***** válasza:

"Például egészségügyi állapotod"

Ezt hogy kell érteni? Mikor, milyen orvosokhoz járok? Milyen gyógyszereket írnak fel? Ezeket DÁP nélkül is tudják.

jan. 21. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha jól tudom ezen fogod kapni az ESZT-t is, tehát minden orvosi leleted, felhő, kezelések, minden bekerül a DÁP-ba. Ez egytöbb faktoros hitelesítésű honlapon még-még elfogadható, de egy olyan amatőr appban, ahol max egy pinkódot kér és már az elején orosz kémscriptet találnak benne nagyon veszélyes... Hogy egyszer ezzel vissza fognak élni, vagy elfogják lopni hekkerek az 100%. Minden állami informatikai rendszert úgy törnek fel ahogy csak akarnak, aztán szíjjártó csak mentegetőzik, hogy "maga ezt honnan tudja" meg ilyenek.... Ameddig nem muszáj használni addig kerülni kell
jan. 21. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha sok időd van olvasgatni, ezen az oldalon körüljártak egy csomó témát, itt jobb oldalt vannak a címek:

[link]

jan. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!