Mi értelme az éhség-sztrájknak?
Figyelt kérdés
Ugye egyesek ily módon "sztrájkolnak". Legutóbb , ami eszembe jut óvónők éhség-sztrájkoltak(?). de ez mindegy is.
Kérdem én jogosan?
Különösebben kit izgat, hogy nem eszik?
Mégis kivel cseszik ki?
Kit büntet ezzel, ha nem magát?
Szóval, értitek, ennek mégis mi az értelme? Valaki végre magyarázza el, hogy ezzel a módszerrel mit lehet elérni? ...mert szerintem max azt, hogy éhen-hal. Ez van, ő akarta.
2010. nov. 7. 18:49
1/5 A kérdező kommentje:
Biztos nem csak én látom hülyeségnek :)
2010. nov. 7. 18:50
2/5 anonim válasza:
Nyilvános fogyókúra? :D
Amúgy szerintem ez egy radikális figyelemfelkeltés-féleség lehet. Fiatal vagyok még, de szvsz csak a többi egyet nem értő figyelmét akarják ezzel felhívni.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csak te:))) En is hagynam ehenhalni az ilyen hulyeket, kit izgat, mi lesz vele?!
4/5 anonim válasza:
értelme annyi mint a kerékbilincsnek
rossz helyen állsz köcsög, ott is maradsz
5/5 anonim válasza:
Tényleg semmi értelme így. De ha mondjuk az egész ország csinálná azt hogy nem enne, akkor nem lenne fogyasztás. Azaz az állam bevételei csökkennének. Tehát a felső 10000 kevesebbet kap. És talán elgondolkoznának azon hogy valamivel több zöldhasút perkáljanak a népnek. Tehát esetleg a felső 10000 legszörnyűbb rémálma is valóra válna: Nem menne el az egyszerű ember minden pénze a csekkekre, talán még egy új ruha havonta is beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!