Működik az ügyfélkapu+?
Most ma kb tizedikre sikerült.
Ebben sem tudják biztosítani az elégséges szolgáltatást.
.
Nagy öröm lehet annak, aki most akar regisztrálni az ü+-ra, mert azt hiheti, hogy ő rontotta el.
Kb fél órával ezelőtt minden további nélkül tudtam belépni.
Igen, én is tudom sok minden működik szarul ebben az országban, de a saját bénaságodat már nem kell rákenni másra.
Persze, persze.
Tegnap este 23 kor még simán beléptem többször is a jszp-be 24-kor már 10 próbálkozással sem.
Tegnap éjjel egy ideig jó volt, utána még elment addig a rendszer, hogy kérje a generált kódot, de ma volt, hogy még a felhasználónév beírásához sem jelent meg az oldal.
Látom egyeseknek képernyőképet, vagy videót kell bizonyítéknak készítenem, hogy elhigyjék.
2
Már tegnapelőtt megcsináltam az ü+ regisztrációt,
Az sem segített a folyamatos működésen, hogy tegnap módosítottak: akkor tették bele az email hitelesítési lehetőséget. Mindjárt gondot is okoztak vele, lehet, hogy éjjel, arra gondolva, hogy akkor kisebb az igénybevétel, próbálták gyógyítani, boldogtalanítva az akkor használni szándékozókat.
Úgy egy órája EESZT belépéshez kellett az Ügyfélkapu+ a 6-számjegyű kóddal; egyből sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!