Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Digitális Állampolgár vagy már?

Digitális Állampolgár vagy már?

Figyelt kérdés
Siessetek, mert január 16 a határidő.
jan. 10. 20:27
1 2
 1/16 kutyafule4 ***** válasza:
69%
Felraktam a DÁP-ot, de ügyfélkapu+-on hiába reklámozza a QR kódos belépést marhára nem rakja ki.
jan. 10. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem, és nem is leszek. Nem akarom, hogy orbánék azt is tudják, mikor megyek el kakkantani.
jan. 10. 20:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Nem is leszek.
jan. 10. 21:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs határidő, akkor regisztrál a D.Á.P-ra bárki, mikor akar. Azokat az állami szolgáltatásokat, amire szükségem van, a magyarorszag.hu-ról indulva, Ügyfélkapu+ belépéssel is elérem. Egyébként, nincs is okostelefonom.
jan. 10. 21:33
 5/16 Hova gondolsz ***** válasza:
73%

A régi iskola híve vagyok, szóval én már csak maradok ilyen sima, hagyományos állampolgár.:)

Meg ahogy az előttem levő is írta, nincs okostelefonom sem.

jan. 10. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

A jelenlegi Ügyfélkapu rendszer január 16-án, megszűnik. Sokan az Ügyfélkapu+ választják de a jelenlegi tervek szerint előreláthatólag az Ügyfélkapu+ 2025. december 31-ig fog működni, utána már csak a Digitális Állampolgárság Program lesz az egyetlen lehetőség a hivatalos ügyek online, egy felületen való intézéséhez!!! Ezért is érdemes egyből a DÁP alkalmazást telepíteni és bővítés alatt van ami sokkal több alkalmazást illetve kérelmet lehet majd benyujtani ami lerōvidíti az ügyintézést és a sorban állást, magába foglalja az eddigi külön ügyintézés igénylő feladatokat is. Folyamatos bővítés mellett és az újbóli regisztrálás elkerülése végett is érdemes egyből a DÁP alkalmazást telepíteni!

Különben jövőre újra kezdődik elölről az egész folyamat...

jan. 11. 01:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélkapu+-t csináltam, asztali gépen akarom használni.

Van minimum egymillió vagy kétmillió ember, akinek nincs okostelefonja, vagy nem tudja semmire se használni a telefonáláson kívül. A mostani politikai helyzetben, hogy jön fel a Tisza, az állampárt már nem mer ennyi népet szívatni.

Sőt, már olvastam olyan hírt is, hogy az Ügfélkapu+-t fejlesztik is, megcsinálják hozzá az SMS-es azonosítást is, mint a bankok esetében.

jan. 11. 09:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

6-os! (01:07)

Az Ügyfélkapu+ azonosítási szolgáltatás csak azok számára szűnik meg 2025. december 31-én, akik akkor rendelkezni fognak DÁP regisztrációval.

Lásd: 2023. évi CIII. törvény a digitális államról és a digitális szolgáltatások nyújtásának egyes szabályairól 119. § (6)

jan. 11. 15:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Felesleges olyanon vitatkozni mert DÁP fejlesztése van kilátásba és arra épül közigazgatási rendszer fejlesztése és további hosszú távu beilesztése az emberek hétköznapi szinten alkalmazásba, számtalan újítás és rendszer elérhetőseg szempontjából itt vannak és lesznek tervezési és egyszerűsített ügyintézés a mindennapokban az ügyfelek sorban állás és idő megtakarítás érdekében. Ebben a fejlesztésekben a BM NISZ nagyon komoly anyagi és erőforrást alkalmazott és és a jövőben pedig még nagyobb beruházást és kiépítést terveznek, és alkalmaznak folyamatos beépítés mellett. Ezek célja az emberek egyre jobban még ismerjék a Digitális (DÁP) ügyintézés többrétű lehetőséget biztosít a mindennapok használatban. Lehet de felesleges ellene tiltakozni vagy egy éppen eljtasitani, ezek mind a mi érdekünk és a mai rohanó világban az időnk spórolását segíti elő.
jan. 12. 01:40
 10/16 anonim ***** válasza:
...elutasítani...
jan. 12. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!