Ha Szerbia tud, mi miért nem?
Utána nézegettem és déli szomszédunknak van saját hadigyára szerb kézen és olyan szerb gyártmányú eszközök mint pl:Nora B52 155mm tüzérségi kocsi amik hadrendbe is lettek állítva továbba exportáltak Bangladesbe Miammarba és még 3 országba is. Pedig a szerb gazdaság színvonala lejjebb van mint Magyarországé és mégis képesek voltak ilyenekre.
Akkor mi miért nem? Nagyobb ország kicsit nagyobb népesség.
Tudom tudom, kell a pénz a MÁV új székházára Budapesten
Maxi dubaj Budapesten
És ezt fideszék a vidéket lopva tudják megoldani egyszóval Budapest körül forog a világ, az M9-es autópálya terv is azért lett lemondva mert nem érinti Budapestet mert Budapest = Magyarország
Vidék az semmi és még a Pestiek siránkoznak hogy nincs semmi jó, akkor a vidéki mit szóljon? Ha nem kellene azért dolgozni hogy a Budapestiek egyenek sushit meg luxus cikkeket venniük akkor talán nálunk is lenne kapacitás ilyenek fejlesztésére, gyártására, hadrendbe állítására
A vasútjuk is jobb.
Igaz, a kelebiai vasútvonal szerb részét ők is kínai hitelből fejlesztik, de nekik 200 km/h-val lesz járható és már az ehhez tartozó svájci gyártású járművek is úton vannak.
Ja, nem is tudtam, milyen felesleges dologra kellene elcseszni az adómat. Kösz az ötletet.
Neked mekkora áldozatot jelent, hogy én sushit ehessek? Csak mert még sosem ettem sushit.
"És ezt fideszék a vidéket lopva tudják megoldani egyszóval Budapest..."
Nem vagyok pesti, de az azért remélem meg van, hogy nagyságrendekkel több adó folyik be Budapestről, mint ammenyi oda vissza van osztva. Ők tartják el Nekeresdpuszta polgármesterét és az ottani térkövezést, nem fordítva.
"Mert vidéken nem fejlesztenek semmit"
Van olyan, amikor nem hazudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!