Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok az új árakhoz a...

Mit szóltok az új árakhoz a boltokban? Új év, új boldogság..

Figyelt kérdés

Riska tej ami 31-én volt 350 forint az most 500!

Melóba a reggeli 2 Pozsonyi kifli 20 dkg túrós pogácsa fél liter tej 2600 forint!

jan. 2. 08:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Ha te ragaszkodsz a Riska tejhez… amúgy [link]
jan. 2. 13:12
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 Halálkomolyan bedobsz a nemzeti csóróportálról 1,5%-os tejeket, amik úgy egyébként, mivel a sokmillió tényleg csóró kénytelen venni egyet-kettőt belőlük mindig (mivel más drágább), kb nullára fogy, mire odaérsz, kb szabadságra kell menj vagy szombat-vasárnap nyitás előtt háromnegyed órával be kell állj ajtóközelbe a sorba, hogy stabilan kapj... JÓFEJ VAGY KOMCSI!
jan. 2. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

12.25 óta az átlagár 500 Ft, a minimum ár pedig 369, most az átlagár 532 a minimum meg maradt 369. A legalacsonyabb átlagár 10.02-én volt 410, a minimum ár meg 290. 2.15-én 744 538 volt az átlag és a minimum.

[link]

jan. 2. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly ilyenkor 702 az átlagár és 537 a minimum ár. 1 év alatt majdnem 150 forintot csökkent az árukereső szerint.
jan. 2. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Édes picsám vess tüzet bazmeg, itt tényleg mindenki.
jan. 2. 20:34
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Baszdki... Ott a linkelt oldal, a linkelt grafikon az árváltozásról. Tavaly ilyenkor drágább volt. Vagy azt állítod, hogy tavaly ilyenkor olcsóbb volt? Mennyi volt 2023.01.02-án a Riska 2,8 %-os tej?
jan. 2. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Akik lepontoztatok, megmondanátok, hogy tavaly ilyenkor mennyibe került a Riska 2,8%-os tej?
jan. 2. 21:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Volt helyette más, gyakorlatilag akkor a laktózmentes jóárasabb volt a mainstream 2,8%-osoknál. Tipik pénzénél van seggarc beszólogat a garasoskodni kénytelen millióknak szitu. Ásd el magad légyszi, ne nekünk kelljen!
jan. 3. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:

:D Munkanéli vagyok hivatalosan, csak egyszerűsített alkalmazottként napi bejelentéssel dolgozok építőiparban. :D Jelenleg jó ha van 3 ezer Forintom és 13-án megyek csak dolgozni. :D Én az olcsóbb tejet is megveszem, bár a falusi tehén tej az igazi. Ezek a bolti vackok tiszta vizesek. De alapvetően Én tejet sem szoktam venni. Én sörözök, abból is Kőbányai, Riesenbraun meg Argus vagy Szalon alkoholmentes. Én csak linkeltem egy grafikont adatokkal, nem csak úgy bemondtam valamit. Ha azon a grafikonon az árváltozással kapcsolatban az lett volna, hogy 2000 forinttal drágább lett egyik napról a másikra, akkor azt írtam volna. De a grafikon nem ezt mutatja, hanem azt, hogy tavaly ilyenkor óta kb 100-150 forinttal lett olcsóbb a 2,8 %-os Riska tej.

De kértem,h a tudsz másik grafikon, másik hivatkozást ahol mutatják az árváltozást és az igazolja azt, amit a Kérdező állít, akkor kérlek mutasd be, mert így csak bemondásra bármit be lehet mondani...

Pont, hogy a komcsik olyanok, hogy nem hisznek a forrásoknak, bizonyítékoknak, hanem inkább azokat elhallgattatják, ha nem egyezik azzal amit Ők mondanak. Chernobylban sem volt magas a sugárzás, a műszerek voltak a rosszak meg a tudósok az ostobák, igaz kedves Elvtársam?

jan. 3. 19:32
 20/21 anonim ***** válasza:
B*szódj meg, te 13-áig szabad kőműves! :) Oké, igazad van, rosszul/nem emlékeztem. BÚÉK, és sokkal jobb évet!
tegnapelőtt 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!