Mit szóltok az új árakhoz a boltokban? Új év, új boldogság..
Riska tej ami 31-én volt 350 forint az most 500!
Melóba a reggeli 2 Pozsonyi kifli 20 dkg túrós pogácsa fél liter tej 2600 forint!
:D Munkanéli vagyok hivatalosan, csak egyszerűsített alkalmazottként napi bejelentéssel dolgozok építőiparban. :D Jelenleg jó ha van 3 ezer Forintom és 13-án megyek csak dolgozni. :D Én az olcsóbb tejet is megveszem, bár a falusi tehén tej az igazi. Ezek a bolti vackok tiszta vizesek. De alapvetően Én tejet sem szoktam venni. Én sörözök, abból is Kőbányai, Riesenbraun meg Argus vagy Szalon alkoholmentes. Én csak linkeltem egy grafikont adatokkal, nem csak úgy bemondtam valamit. Ha azon a grafikonon az árváltozással kapcsolatban az lett volna, hogy 2000 forinttal drágább lett egyik napról a másikra, akkor azt írtam volna. De a grafikon nem ezt mutatja, hanem azt, hogy tavaly ilyenkor óta kb 100-150 forinttal lett olcsóbb a 2,8 %-os Riska tej.
De kértem,h a tudsz másik grafikon, másik hivatkozást ahol mutatják az árváltozást és az igazolja azt, amit a Kérdező állít, akkor kérlek mutasd be, mert így csak bemondásra bármit be lehet mondani...
Pont, hogy a komcsik olyanok, hogy nem hisznek a forrásoknak, bizonyítékoknak, hanem inkább azokat elhallgattatják, ha nem egyezik azzal amit Ők mondanak. Chernobylban sem volt magas a sugárzás, a műszerek voltak a rosszak meg a tudósok az ostobák, igaz kedves Elvtársam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!