Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Normális, egészséges értékrend...

Normális, egészséges értékrenddel rendelkező emberek: Mi a véleményetek arról a fertőről (részletek lent), ami jelenleg aktuálisan a nyugatban történik?

Figyelt kérdés

Van valami Luigi nevű amerikai férfi, aki megölt egy egészségügyben dolgozó cégvezetőt, tehát semmi más, mint egy visszataszító gyilkos, akinek villamosszékben kellene ülnie.

Ehhez képest jelenleg Amerikában hősként kezelik sokan, szerelmes leveleket írogatnak neki a börtönbe, mozgalmak vannak, internetes fotók és paródiák, hogy mennyire imádják az emberek, mert elvileg még a romlott lelk, korcs lánykáknak még a külseje is tetszik.

És ez az, amit az ellenzékiek annyira támogatnak: A "nagy" nyugatot, a nagy liberalizmust, ahol ez az emberek szintje, értékrendje, színvonala. És akkor még Oroszország a rossz.

tegnap 14:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#4 Tökéletes válasz!

A fertő belepi az egész világot, de szerencsére mintha lenne valamely remény arra, hogy ez egy kicsit jó irányba megy. Mindent eltelít a gendermánia, a liberalista fertő, a mindenféle mozgalom, és a hagyományos, keresztény, konzevatív értékrend és családmodell már visszaszorulóban van, ahol a fehér, maszkulin, kétkezi munkás férfi eltartja a családját, melynek női tagja a feminim, háziasszony szerepet betöltő, családnak melegséget, meleg ételt és szeretetet adó feleség, ahol vannak a tisztelettudó, nem kapitalista, nem materialista, nem identitászavaros, hazájukat szerető gyermekek.

tegnap 14:39
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

"Ehhez képest jelenleg Amerikában hősként kezelik sokan, szerelmes leveleket írogatnak neki a börtönbe, mozgalmak vannak, internetes fotók és paródiák, hogy mennyire imádják az emberek"

Ettől elkorcsosult a Nyugat? Ezek szerint már nem emlékszünk a wiszkis rablóra? Vagy Magyarország nem elkorcsosult, ha ugyanaz történik, mint a nyugaton?

tegnap 14:51
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

12: Szerintem azért van némi különbség egy brutális mészárlás és a banki rablás között. Az előbbi embereket kínoz és öl meg, az utóbbi a bankoktól vette vissza az adózóktól ellopott közpénzt.

Egy átlag magyar dolgozó minimálbérből szerinted mikor tudna magának lakást venni önerőből vagy eljutni a Maldív-szigetekre?

tegnap 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem azért van némi különbség egy brutális mészárlás és a banki rablás között. "

Szerintem is, de szerintem a bankrablás sem fogadható el normális, egészséges értékrenddel rendelkező emberek számára. Ettől még ugyanúgy hájpolták a Wiszkist is.

"az utóbbi a bankoktól vette vissza az adózóktól ellopott közpénzt."

Tehát azt mondod, hogy a Wiszkis tettei teljesen elfogadhatóak voltak? Érdekes, az amcsik is pont ezt mondják most arra a gyilkosra.

tegnap 14:59
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

14-es: nyilván ezért sem rabolok én sem, mivel számomra sem elfogadható, de ettől függetlenül én nem tudtam haragudni a Wiszkisre.

A bűnét/tetteit nem fogadom el, de az indítékait, az okait megértettem a Wiszkisnek.

Gyilkosra viszont nincs párdon!

tegnap 15:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#13 az "áldozat" azon harácsolta össze a maga és vállalata vagyonát, hogy százaktól tagadta meg életmentő műtétek és kezelések elvégzését pár tollvonással és azzal, hogy inkább jogászokat fizetett, mintsem orvosokat.

Nem mondom, hogy egy gyilkosság bárhogy is elfogadható, a fő hiba az amerikai EÜ rendszerben van, de az "áldozat" személye iránti gyűlölet könnyen érthető. Ha akarjuk akár tömeggyilkosnak is lehet titulálni az áldozatot.

tegnap 15:12
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
16-ost nem értem, hogy jön a 13-ashoz..
tegnap 15:15
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

"...de az indítékait, az okait megértettem a Wiszkisnek."

Basszus, egy jól fizetett hokisról beszélünk, nem valami nyomorgó szegény emberről. Nem azért rablót, mert másképp éhenfagyott volna.

tegnap 15:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
18: jól fizetett volt? Én ezt nem tudtam. Akkor viszont tök feleslegesen rabolt a csávó. :(
tegnap 15:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

@15

Az amcsik egy része pedig nem tud haragudni erre a merénylőre. Ez van, nem mindenki olyan, mint te.

Szerintem Magyarországon is sokan nem tudnának haragudni valakire, aki megmerényelné a mostani kormányfőt. Sőt, mindig lesznek olyanok, akik bárki aktuális vezető megmerénylőjére sem tudnának haragudni. Jelent ez valamit? Jelent ez bármit is? Szerintem semmit. Szerinted?

"A bűnét/tetteit nem fogadom el, de az indítékait, az okait megértettem a Wiszkisnek.

Gyilkosra viszont nincs párdon!"

Nem kell elfogadnod a merényílő tettét/bűneit, hiszen a Wiszkisnek sem fogadod el a tettét/bűneit. De miért nem érted a merénylő indítékait, okait?

tegnap 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!