Más is van, aki már csak azért él, hogy túlélje Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
dec. 24. 15:02
1/10 anonim válasza:
Igen csak sajnos az ilyen f..z kópék 200 évig élnek
3/10 anonim válasza:
Amikor leváltják óriási utcabál szinte minden településen.😇🤗
4/10 grafno válasza:
Szakközepben egy nyugalmazott rendör volt a portas es azt mondta, hogy OV 2034ben fog meghalni majrakban. Ö azt allitotta magarol, hogy tisztan lato, látja az emberek aurajat is es tud josolni is... Ez volt 2002ben. Orban mindegy nekem csak az orszagert es a nepeert tenne többet.
5/10 anonim válasza:
Remélem megdöglik az a féreg jövőre. Akkor esküszöm megyek a kocsmába.
6/10 Senior Séf válasza:
Remélem, sokáig él majd kínai száműzetésben.
7/10 anonim válasza:
6/6 Kina nem jó neki, mert ott visszanevelik komcsivá és leszoktatják a lopásról.
8/10 anonim válasza:
Apukám is. 44 év melóra, 12 órázásokra, szabad hétvége nélküli hónapokra annyi nyugdíjat kap most, mint egy csöves. A sztrókja után 4-5 évet jósoltak neki, már a 8. éve kitart. Várja a kormányváltást, szeretné lámpavason látni őket, ez tartja csak életben.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem a Törley már tölt fel egy-egy depót - váratlan elhalálozás esetére, - mert olyan szinteket öltött a miniszterelnök irányába a gyűlölet, hogy "népünnepély" szintre is emelkedhet - a jelek szerint - a halála. Volt politikus, akinek én is megünnepeltem a halálát, anno, - de már a politikaáról is leszoktam, mert ami ma fut ezen a fedőnéven, az minden, csak nem az!
10/10 anonim válasza:
9# "olyan szinteket öltött a miniszterelnök irányába a gyűlölet, hogy "népünnepély" szintre is emelkedhet - a jelek szerint" az újabb 2/3-os Fidesz győzelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!