Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Más is van, aki már csak...

Más is van, aki már csak azért él, hogy túlélje Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

dec. 24. 15:02
 1/10 anonim válasza:
45%
Igen csak sajnos az ilyen f..z kópék 200 évig élnek
dec. 24. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ja, be van készítve a gyerekpezsgő.
dec. 24. 15:13
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Amikor leváltják óriási utcabál szinte minden településen.😇🤗
dec. 24. 15:20
 4/10 grafno ***** válasza:
Szakközepben egy nyugalmazott rendör volt a portas es azt mondta, hogy OV 2034ben fog meghalni majrakban. Ö azt allitotta magarol, hogy tisztan lato, látja az emberek aurajat is es tud josolni is... Ez volt 2002ben. Orban mindegy nekem csak az orszagert es a nepeert tenne többet.
dec. 24. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Remélem megdöglik az a féreg jövőre. Akkor esküszöm megyek a kocsmába.
dec. 24. 16:15
 6/10 Senior Séf ***** válasza:
80%
Remélem, sokáig él majd kínai száműzetésben.
dec. 27. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
6/6 Kina nem jó neki, mert ott visszanevelik komcsivá és leszoktatják a lopásról.
dec. 31. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Apukám is. 44 év melóra, 12 órázásokra, szabad hétvége nélküli hónapokra annyi nyugdíjat kap most, mint egy csöves. A sztrókja után 4-5 évet jósoltak neki, már a 8. éve kitart. Várja a kormányváltást, szeretné lámpavason látni őket, ez tartja csak életben.
jan. 1. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem a Törley már tölt fel egy-egy depót - váratlan elhalálozás esetére, - mert olyan szinteket öltött a miniszterelnök irányába a gyűlölet, hogy "népünnepély" szintre is emelkedhet - a jelek szerint - a halála. Volt politikus, akinek én is megünnepeltem a halálát, anno, - de már a politikaáról is leszoktam, mert ami ma fut ezen a fedőnéven, az minden, csak nem az!
jan. 14. 06:26
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
9# "olyan szinteket öltött a miniszterelnök irányába a gyűlölet, hogy "népünnepély" szintre is emelkedhet - a jelek szerint" az újabb 2/3-os Fidesz győzelem?
jan. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!