Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Morálisan elfogadható a...

Morálisan elfogadható a paraziták (felső 1%) és szándékos segítőik (pl. vezérigazgatók) kivégzése?

Figyelt kérdés
Nem az a kérdés hogy legális-e, hanem morálisan igazolható-e

ma 09:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Végülis persze, különböző emberek különböző morallal rendelkeznek. Részemről ez nem igazolható morálisan, részedről meg teljesen (gondolom, ha már megfordult a fejedben a kérdés)
ma 10:22
 2/9 A kérdező kommentje:

A luigi mangione gyilkossága miatt merült fel bennem ez a kérdés. Megölte az United egyik CEO-ját annak érdekében hogy olcsóbb legyen a biztositas es kifizessek a beteg emberek orvosi számláját. Kis rosszat tett a nagyobb jó érdekében (nem halnak meg az emberek a magas orvosi számlák miatt).

Nyilván au egésznek nem lesz következménye, de a szép szóból nem értenek ezek a paraziták, muszáj erőszakhoz nyúlni.

ma 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
A kivégzésük nem, de a vagyonuk elkobzása igen.
ma 11:04
 4/9 kutyafule4 ***** válasza:
83%
#2 ezt honnan vetted, hogy ettől olcsóbb lett a biztosítás? Te nagyon nem érted a világ működését, csak azt látod, hogy a sok gonosz gazdag vezérigazgató gonoszul vezérigazgat és ha meghal mind akkor a világ egy csudajó hely lesz.
ma 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Én elfogadom.
ma 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, ha egy nagyvadat kilőnek a szektások, miért lenne olcsóbb a biztosítás?
ma 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Az erőszak sohasem lehet morálisan elfogadott.
ma 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és számtalanszor megpróbálták, több mint 1000 pogrom volt már egy bizonyos nép ellen, legutóbb okt. 7-én. De az igazi paraziták talán nem azok, akikre egy balos,komcsi gondol,nem a gazdagság számít, hanem annak a módja. Sok gazdag amúgy sokat adakozik.
ma 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Lol, Thürmer Gyula te vagy az?
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!