Na, akkor, hogyan is kell belefogni az ügyfélkapu másításahoz? Valami más lessz, hogy kell elintézni?
Arra azonban érdemes figyelni, hogy amennyiben a digitális állatpolgárságot aktiváltad, már nem tudsz visszamenni a Ük+-ra!
Ki van ez találva, - hogy miként lehet minél hamarabb belekényszeríteni tömegesen embereket egy olyan mechanizmusba, amely a legtöbbnek a háta közepére nem kellene púpnak! Tökéletesen elvoltam sima ügyfélkapu nélkül eddig, de az állatpolgársági agyrém miatt kellett barkácsolnom egyet. Ezt sem fogom használni, de jobb, mint telefonfüggővé tett emberként sodródni egy olyan káoszban, amit maga az állam teremt meg!
Őszinte leszek: számos tanmese van már fent a neten a hanyag adatkezelésről és senki nem lesz kisegítve egy "szorri"-val, - miután nem kifejezetten jószándékú emberek eladták a feje felől és a tudta nélkül a lakását. Tudom, hogy egy Rogán Antalnak nem fáj - több életre bebiztosított háttérrel - ez, de nem mindenki született, születik a "szerencsés" oldalra!
És itt még szóba sem kerültek korrupt hivatalnokok, - akik 20 forintért a saját anyjukat is képesek "megcsinálni" az útszéli bokor mögött!
Várom már a halált nagyon, mert tel van a lábközi szatyrom azzal, amit 2024-ben "életként" tuszkolnak le az emberek torkán! Elegem van!
"Őszinte leszek: számos tanmese van már fent a neten a hanyag adatkezelésről és senki nem lesz kisegítve egy "szorri"-val, - miután nem kifejezetten jószándékú emberek eladták a feje felől és a tudta nélkül a lakását."
Épp ennek megelőzésére szolgál a kétfaktoros azonosítás, növeli a biztonságot... Nagyságrendekkel nehezebb egy ilyen fiókot feltörni, mint egy simát.
Nem meggyőző nekem ez egy olyan országban, amelyben átjáróház a külügyi információs rendszer és katonai beszerzéssel összefüggésben adatokat tároló szervereket is simán fel lehet törni. De beszélhetnénk a fütyikönyv vagy akár gugli húzásairól, - mint amikor az utóbbi például kiposztolta egy háborúban álló ország légvédelmének teljes diszlokációját. Ezek nincsenek elrendezve egy "szorri"-val, csak nálad! A kiberbűnözők pedig ujjongva fogják élni világukat az olyan hétköznapi emberek kárára mint én, miután adatvesztés keletkezik az adatbázisban és benne leszek abban a másfél millió emberben, akinek a helyét tetszés szerint átveheti bárki, - mert ettől a pillanattól kezdve bárki, bárhol is bemutatkozhat az én adataimmal is és intézkedhet a nevemben, - és ha "szerencsém van", akkor csak két éven keresztül futkározhatok, hogy ismét én lehessek én és az adataim hitelesek legyenek! Engem nem vigasztal, hogy másik három millió embernek nem sikerült az összes adatát ellopni vagy elveszíteni, ill. összekuszálni!
Köszönöm, ebből nem kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!