Az ukránpártiak ennyire szélsőségesek? Mind az ukrán nácikat, mind az al-Kaida terroristákat mosdatják.
Figyelt kérdés
dec. 7. 20:50
1/10 anonim válasza:
A liberálisok vérre szomjasak:
2/10 A kérdező kommentje:
Ja ezt ismerem. :D
dec. 7. 21:14
3/10 A kérdező kommentje:
"American Bombs Make Iraq Stronger"
agyfasz bazmeg... :DDDDD
dec. 7. 21:15
5/10 anonim válasza:
Kéne egy társadalmi kísérlet, hogy accountot cserélünk a kérdezővel és meglessük, hogy vajon kik ezek a szélsőségesek, akikről beszél, mert velem sosem jönnek szembe és akárhányszor ilyen kérdést látok, nem tudok mást elképzelni, hogy azért lát bárki is ilyet, mert aktívan keresi. És ezt nem gúnyból, vagy rosszmájúságból mondom, hanem tényleg nem értem, hogy én miért nem látok ilyesmit.
6/10 A kérdező kommentje:
21:22 - x.com és keresd az urkán zászlós/NAFO logós retardokat.
dec. 7. 21:26
7/10 anonim válasza:
Ötös tehát te nem látsz ukrán nácikat akik Bandera nevét skandálva vonulnak horogkeresztes zászlókkal? 16-ban sem láttad mikor a "Kést a magyarok torkára!" mondatot ordították? Vagy a myugati liberálisokat nem látod akik ezt támogatják? Akik a pénzt, paripát és a fegyvert adják az öldökléshez? Mert én érdekes módon látom ezeket.
8/10 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy nem léteznek ilyenek, tudom, hogy vannak, de mitől meglepetés ez? Mindig is voltak. És ezeknek a magyar megfelelői is megvoltak.
Viszont a kérdés azt sejteti, hogy minden ukránpárti ilyen, vagy legalábbis nagyon-nagyon sokan vannak, ebből viszont jön a kérdés, hogy miért nem látni őket olyan gyakran és egyértelműen.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Nem valószínű, én sem láttam soha életemben ilyet. De azt vágod, hogy a közösségi oldalak logolják hogy miket nézel, és a saját tevékenységed alapján dobálják fel neked a dolgokat? Tehát ha ilyenekre keresel/kattintasz rá, egyre több ilyet fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!