Tervezik-e a YouTube csatornán elhangzó politikai előadások 5-10 perces tömörített, zanzásított változatának kidolgozását?
A YouTube csatornán mostanában több tucat előadás és/vagy beszélgetés jelent meg a világpolitikával, történelemmel és jövő elképzeléseivel kapcsolatban. A mai embert érintő, életünket meghatározó, húsba vágó problémák hangzanak el ezekben a filmekben.
Nekem személy szerint az a problémám, hogy ezeknek a filmeknek a 40-60 perces időtartamai túlságosan hosszú illetve nagy. Az ok nyilvánvaló. A lényeget tartalmazó gondolatok mellett sok magyarázkodás, komment szerű megjegyzés is elhangzik. Felmerült bennem az a kérdés, hogy nem
lehet-e ezeknek a filmeknek elkészíteni néhány perces tömörített vagy zanzásított változatát? Rendkivül elfoglalt emberek közé tartozom és nem kívánom a szabad időm egy jelentős részét heti 5-10 órában erre fordítani.
1. Melyik csatorna?
2. Ez miért politika?
3. Ha valami érdekel, akkor érdekel. Ha csak a 10%-a érdekel skkor annyira nem is érdekel az téged.
Igény lenne rá. Efelé halad a világ, hogy minél rövidebb, tömörebb blokkokban kaphassuk meg az információt. A tiktok is ezért megy nagyot a rövid videóival.
A fenének van ideje manapság 1 órás politikai anyagokat nézni. Jólvanezígy, partizán, telex stb... Én már cikkeket se szoktam elolvasni, csak gyors átfutom. Sokkal tömörebben is meg tudnák oldani a készítők, de az idő felében felesleges dolgokról pofáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!