Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg elavult és veszélyes...

Tényleg elavult és veszélyes 10 óra 10 perces kormány fogás? A légzsákok miatt a 9 óra 15 perc javasolt?

Figyelt kérdés
júl. 23. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy.
júl. 23. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
9:15-tel jobb a kormányzási képesség akár vészhelyzetben. Igen a légzsák miatt is jobb.
júl. 24. 00:19
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Se nem elavult, se nem veszélyes...csak valakinek már megint okoskodnia kellett, hogy felfigyeljenek rá.
júl. 24. 06:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kényelmetlen a kormány tetejét fogni. Meg két oldalt vannak a kormányküllőn a kezelőgombok, amikat ha ott fogom egy ujjal elérem. Ha fent fogom, akkor nem.

A msásik amit én szoktam, hosszabb utakon, de ez inkább csak lustaság kényelem, semmiképp nem követendő példának írom, hogy csak a kormány alját fogom.

júl. 24. 06:58
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
9-15-nél sokkal gyorsabban tudsz kormányozni. Nem véletlen, hogy a versenyzők is úgy fogják.
júl. 24. 08:21
 6/12 Mad Max2 ***** válasza:
35%

Én 1 kézzel fogom a kormányt.

Hosszú évek óta, és még élek:)

júl. 24. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

A versenyzők azért fogják úgy, mert a verseny kormánymű a két végállás között 180°-ot fordul, vagyis 90-90°-ot egy irányba, vagyis át sem kell fognia, ha csutkára tekeri a kormányt.

Egy átlag autónál meg ennél jóval többet kell tekerni.

júl. 24. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Pontosabban a versenyautó kormánykereke.
júl. 24. 09:04
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
6: de ha egyszer ütközöl a légzsák pont a csuklódat veri az arcodba, akkor is élni fogsz, de igen kellemetlen lesz.
júl. 24. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Ott fogd, ahol neked kézre esik.

Ha ott fogod, ahol neked nem természetes, az eleve balesetveszélyes - és akkor valóban szükség lesz a légzsákra. Ha meg ott fogod, ahol jól tudod irányítani a kormányt, erre sokkal kisebb esélyed lesz, vagyis sokkal kisebb lesz annak a veszélye, amivel 9-es riogat.

Én a biztonságot választom, vagyis nem hallgatok senkire, ott fogom, ahol jól tudom forgatni. Ez egyébként magának a kormánynak a kialakításától is függ, vagyis a típustól is.

júl. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!