Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi történt volna ha Ukrajna...

Mi történt volna ha Ukrajna megpróbál semleges maradni?

Figyelt kérdés
tegnap 20:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"nem vagyok retardált"

Az őrült is azt állítja magáról, hogy nem őrült... :)

tegnap 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem így jobban jártak.

Megsemmisül az ukrán nemzet.

Kimondottan rossz lett volna rettegésbe élni hogyha semleges marad.

Így gyorsan és hősiesen lesz végük.

tegnap 21:12
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Ha megtámadnak, hogy maradsz semleges, kérdező?

Mondd ki, te fideszbérenc: azt vártad volna, hogy az ukránok fejüket lehajtva adják át országuk jelentős részét Oroszországnak. És mivel az orosz medve étvágya evés közben jön meg igazán (ld.: a Krím-fsz. 2014-es elfoglalása után 8 évvel lett étvágyuk Donyeck és Luhanszk megyékre), ebből az lett volna, hogy előbb-utóbb Ukrajna egész területe szépen Oroszország része lett volna. Ez lett volna a nagy semlegesség.

Nem is értem, hogy amikor a törökök a XVI. században benyomultak Magyarország területére, miért nem maradtak a magyarok semlegesek. Ja, azért, mert ők még nem szolgalelkű idegenszívűek voltak, mint a mai Fidesz-párttagok, hanem hazájuk iránt elkötelezett emberek.

tegnap 22:03
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

És a nyugat Trianonnal hálálta meg amiért 150 évig védtük őket a törököktől, míg a törökök befogadták egyaránt Rákóczit és Bem Józseféket is. Innen is látszik kik tekintettek ránk valódi szövetségesként és kik akik csak használtak minket

tegnap 22:17
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem arra gondoltak, hogy Fehéroroszország mintájára működött volna, vagy élből elutasították volna az EU és NATO csatlakozást, figyelembe véve az orosz biztonság és geopolitikát.

Dehát nem ez történt, így most számolni kell a következményekkel.

Szerencsétlen Ukrajna jól megszívta...Sorsuk már akkor megpecsételődött, mikor sikerült USA-nak befolyást kialakítani felettük.

tegnap 22:27
 16/24 A kérdező kommentje:

"Mondd ki, te fideszbérenc"

Ez annyira unalmas már, lennél szives eltakarodni a *** anyádba? Soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok, sőt alig követem a magyar politikát.

tegnap 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Attól, hogy tudja, hogy az oroszoknak valami nem fog tetszeni még neki a saját népét kell figyelembe vennie. Nem akart bábállam lenni, ez nem provokáció, hanem szuverén döntési joga.
tegnap 22:44
 18/24 Alex Fly ***** válasza:
25%
Pont Ukrajna semlegességének a következménye a jelenlegi háború. Putyin nem eg MATO-tagállamot támadott meg, hanem azt, amelyik semleges maradt.
tegnap 23:08
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Putyin világosan elküldte nekik hogy ha garantálják neki hogy nem lesz Ukrajna NATO tag, akkor nem fog támadni.

Erre azt mondták hogy kabbe.

Erre Putyint meg azt hogy jólvan, akkor indítom a támadást.

Ok és okozat...

És ezt nem propaganda, hanem a kotábbi NATO Főtitkár árulta el.

Ennyi történt..

tegnap 23:18
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan kérdező, ne tettesd magad! Látszik, hogy a megafontól küldtek téged ide "terepmunkára".
tegnap 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!