Mi történt volna ha Ukrajna megpróbál semleges maradni?
"nem vagyok retardált"
Az őrült is azt állítja magáról, hogy nem őrült... :)
Szerintem így jobban jártak.
Megsemmisül az ukrán nemzet.
Kimondottan rossz lett volna rettegésbe élni hogyha semleges marad.
Így gyorsan és hősiesen lesz végük.
Ha megtámadnak, hogy maradsz semleges, kérdező?
Mondd ki, te fideszbérenc: azt vártad volna, hogy az ukránok fejüket lehajtva adják át országuk jelentős részét Oroszországnak. És mivel az orosz medve étvágya evés közben jön meg igazán (ld.: a Krím-fsz. 2014-es elfoglalása után 8 évvel lett étvágyuk Donyeck és Luhanszk megyékre), ebből az lett volna, hogy előbb-utóbb Ukrajna egész területe szépen Oroszország része lett volna. Ez lett volna a nagy semlegesség.
Nem is értem, hogy amikor a törökök a XVI. században benyomultak Magyarország területére, miért nem maradtak a magyarok semlegesek. Ja, azért, mert ők még nem szolgalelkű idegenszívűek voltak, mint a mai Fidesz-párttagok, hanem hazájuk iránt elkötelezett emberek.
És a nyugat Trianonnal hálálta meg amiért 150 évig védtük őket a törököktől, míg a törökök befogadták egyaránt Rákóczit és Bem Józseféket is. Innen is látszik kik tekintettek ránk valódi szövetségesként és kik akik csak használtak minket
Szerintem arra gondoltak, hogy Fehéroroszország mintájára működött volna, vagy élből elutasították volna az EU és NATO csatlakozást, figyelembe véve az orosz biztonság és geopolitikát.
Dehát nem ez történt, így most számolni kell a következményekkel.
Szerencsétlen Ukrajna jól megszívta...Sorsuk már akkor megpecsételődött, mikor sikerült USA-nak befolyást kialakítani felettük.
"Mondd ki, te fideszbérenc"
Ez annyira unalmas már, lennél szives eltakarodni a *** anyádba? Soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok, sőt alig követem a magyar politikát.
Putyin világosan elküldte nekik hogy ha garantálják neki hogy nem lesz Ukrajna NATO tag, akkor nem fog támadni.
Erre azt mondták hogy kabbe.
Erre Putyint meg azt hogy jólvan, akkor indítom a támadást.
Ok és okozat...
És ezt nem propaganda, hanem a kotábbi NATO Főtitkár árulta el.
Ennyi történt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!