Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki szidja az országot, hogy...

Aki szidja az országot, hogy nem lehet megélni, jól élni, Orbán meg Fidesz lop csak stb, miért nem csomagolnak és mennek?

Figyelt kérdés

Gyurcsány megmondta:

Akinek nem tetszik, ez lehet menni. Szóval monddott igazat is egyszer-kétszer. Ez azóta is így van.

Vagy rinyálni meg sült galambot szájb-repülni várni jobb, mint LÉPNI?

nov. 27. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg még a költözésre és az új élet kezdésre sincs elég pénz.
nov. 27. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy részünk tényleg csomagol és megy. És ez elég nagy baj, de abszolút megérthető.
nov. 27. 10:52
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Mert ez az én országom is. És ha felháborít, hogy egy politikai közösségnek nevezett bűnszervezet szétlopja ezt az orzágot, akkor nem az a megoldás hogy elmegyek innen, hanem hogy el kell zavarni ezeket és börtönbe kell csukni.
nov. 27. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Sokszor olyanok is elmennek, akik megélnek, netalántán jól is élnek. Mert mondjuk van is tőkéjük hogy új életet kezdjenek külföldön. Azért annak valami oka van.
nov. 27. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként 3-asnál van a pont, én itt Magyarországon szeretnék élni, de úgy hogy nem egy orosz-kínai kollaboráns korrupt tolvaj maffiakormány építgeti a saját kis fassisztoid hibrid-diktatúráját.
nov. 27. 10:56
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Több százezren elmentek már. Rengetegen készülnek elmenni. Sokaknak viszont nincs rá lehetősége. Akár anyagilag nem tudnak, akár családi okok miatt. Mondjuk idős szülőt nem biztos hogy hátra tudnak hagyni, ha már vannak gyerekek őket sem olyan egyszerű kimozdítani a megszokott környezetükből, idegen helyen, idegen nyelven új iskolába járatni.

Illetve a fidesz hazugságával ellentétben aki nem rájuk szavaz az nem hazaáruló és nem gyűlöli az országot, sőt a legtöbben szeretik a hazájukat és pont ezért nem nézik jó szemmel, hogy egy maffia banda szétlopja, kiárulja és lejáratja.

nov. 27. 11:00
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Én már elmentem, és ettől függetlenül szidom a rendszert. Magyarország, akár tetszik, akár nem, a hazám, ott születtem, tanultam és éltem, 30 éves koromig, sőt, még adót is fizettem, becsülettel és a törvényeket is betartottam.

Ma a kormány, az én életembe a vétoival ugyanúgy beleszól, mint az otthonmaradtakéba, igy úgy érzem, hogy érek annyit, mint egy erdélyi, vagy kárpátaljai, aki ráadásul, úgy szól bele a ti életetekbe, hogy egy percet nem éltek Magyarországon.

nov. 27. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Csak olyan helyre tud elmenni, ahol többet kell dolgozni!
nov. 27. 11:05
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Na meg beszéljünk azokról is, akik haza jöttek, mert elhitték a fidesz propagandát, honvágy, itthon maradt család stb... okokból, aztán verik a fejüket a falba, mert akkora csalódás az amire haza kellett jönniük.
nov. 27. 11:11
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem létezik olyan ország, amely az összes személyes igényemnek tökéletesen megfelel. Ha mindenhonnan elmennék ahol valami nem tetszik, egész életemben csak utaznék. A problémákra nem az a megoldás, hogy "akkor menj el", ez gyerekes hozzáállás. Magyar vagyok, szeretem ezt az országot és itt akarok boldogulni akkor is, ha ez téged vagy bármelyik másik fideszest zavar. A problémákat pedig meg kell oldani, nem elfutni kell előlük.

És akkor ezek után még te sültgalambozol, aki szerint ha nem tetszik valami, az a megoldás, hogy elszaladunk a probléma elől ahelyett, hogy tennénk valami érdemit...

El lehet menni neked is, ha nem tetszik hogy én maradok.

nov. 27. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!