Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a konteós jobbosok kicsit meg vannak zavarodva Trump győzelme óta?

Figyelt kérdés
Mintha kicsit félnének attól, hogy hogyan fogják utálni a romlott nyugat zászlóshajóját, a gonosz Amerikát, ha egyszer egy baráti illibsi koma vezeti.

nov. 27. 03:24
A kérdező szavazást indított:
Én is tapasztalok ilyesmit
Én nem tapasztaltam ilyet
Igen, magam is zavarban vagyok kicsit emiatt
Egyéb
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Csak te.

Ámbár mi a helyzet az esetetekben?

Mostantól ellenség mert nem Kabala nyert? 🤔

nov. 27. 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha itt szavazókról van szó, akkor azért zavarodtak meg, mert kiderült, hogy Trump végig hazudott nekik és adót emel, amit az átlag embereken hajtanak be.
nov. 27. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
2: majd januártól meglátjuk mit csinál és hogyan. Addig is sleepy Joe-ék mindent megtesznek, hogy kirobbantsák a 3. világháborút!
nov. 27. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk ígéretei pont hogy voltak már president-elect időszakra, pl. a háború befejezését erre az időszakra ígérte. Szóval már most tudjuk, hogy hazudott.

"Addig is sleepy Joe-ék mindent megtesznek, hogy kirobbantsák a 3. világháborút!"

Ezzel szemben a tények azok, hogy Trump tett olyan kijelentéseket, hogy amerikai gépekkel akarja lebombázni Oroszországot, miközben Biden már jó ideje elnök és semmi jele sem volt soha, hogy világháború robbanna ki. Sőt, kifejezetten jól felismerték, amikor az oroszok csak blöfföltek.

nov. 27. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Eleve meg vannak zavarodva.
nov. 27. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nehéz megmagyarázni maguknak azt a hitet, hogy USA-ban a háttérhatalmak döntenek mindenről és az elnök csak egy báb aki végrehajta ezeket szemben azzal hogy egy elnökjelölt akit támogattak és ezek ellen van épp megnyerte a választásokat a háttérhatalommal szemben.
nov. 27. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudják, hogy akkor most a CIA ügynök barát, vagy ellenség.
nov. 27. 09:30
 8/8 A kérdező kommentje:

6:

Igen, főleg úgy, hogy az egyik konzeópápájuk, Bogár Laci egyértelműen a “nemlétező világerő”, a “birodalomkiválasztó főhatalom” emberének írta le most Trumpot. Képzelheted szegény követőit, milyen bajban vannak.

nov. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!