Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi miatt vagy baloldali vagy...

Mi miatt vagy baloldali vagy épp jobboldali?

Figyelt kérdés
Mik azok az értékek amik miatt te jobboldalinak vagy éppen baloldalinak vallod magad?
ma 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én leginkább azért, mert bőrszintől, vallástól, szexualitástól függetlenül utálok minden embert és senkit sem különböztetek meg.

Egyébként, meg hiszek olyan baromságokban, mint az állam felelőségvállalása a szociális szférában, szociális hálóban, az emberi jogokban, hogy minden ember ugyanolyan büdös és nem kiváltsági alapon kellene egy társadalomnak működnie, vagy, hogy az oktatás az jobbá tudná tenni a világot és érdemes lenne rá költeni és szintén nem rasztok alapján osztanám ki a helyeket a rendszerben. Én ilyen ódivatú gondolkodó vagyok.

Ja és pont emiatt, a hagyományokat és a történelmet is fontosnak tartanám, de én azért, hogy tanuljunk belőle és próbáljuk ne elkövetni mégegyszer ugyanazokat a hibákat, hanem jobbá tenni a Földet.

ma 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyrészt azért van, mert a körülöttünk lévő világot másképp nézzük, a személyiség meghatározó, hogy milyen értékek a fontosak számodra.

Én jobboldali vagyok, de jobban szeretem a konzervatív jelzőt.

Mi fontos számomra,?

A család, az otthon, a nemzeti érdekek, értékek védelme, az ország szuverenitása , a közbiztonság, a személyes kommunikáció, a másik tiszteletben tartása, az erkölcs, a tartás, és a kitartás.

ma 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nemzeti érzés alapvető dolog, ezért csak jobboldali lehet valaki. A baloldalban nincs nemzet, de a jobboldalban ugyanúgy van szolidaritás, sőt maga a nemzeti összetartás is az. A baloldal felesleges. Nálunk sajnos nemzetellenes és csak rossz tapasztalatok vannak róla.

A jobb pedig a széljobbhoz képest langyos, megalkuvó. Pl. most a jobbosok egy áljobboldali maffiaszervezetet támogatnak... ahol kisebbségi az elnök és van egy kisebbségi stróman. Az alkotmányt meg egy kisebbségi szakállas bácsi írja két orgia között.

ma 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért vagyok baloldali, mert támogatom a feltétel nélküli alapjövedelmet és a rezsicsökkentést.

Azért vagyok szélsőjobboldali, mert támogatom a (korlátlan, gyűlöletbeszédet is magában foglaló) szólásszabadságot, illetve az egyéni szabadságjogok mindenek felettiségét (COVID diktatúra, kötelező katonai/polgári szolgálat, vagy éppen a biztonsági öv nem lehet jogos társadalmi intézmény).

ma 17:50
 5/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Nem értékek, egyszerűen csak gyűjtöm az infókat, és azok jellemzően baloldali vagy legalábbis mérsékelt jobboldali irányba mutatnak.
ma 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!