Mi miatt vagy baloldali vagy épp jobboldali?
Én leginkább azért, mert bőrszintől, vallástól, szexualitástól függetlenül utálok minden embert és senkit sem különböztetek meg.
Egyébként, meg hiszek olyan baromságokban, mint az állam felelőségvállalása a szociális szférában, szociális hálóban, az emberi jogokban, hogy minden ember ugyanolyan büdös és nem kiváltsági alapon kellene egy társadalomnak működnie, vagy, hogy az oktatás az jobbá tudná tenni a világot és érdemes lenne rá költeni és szintén nem rasztok alapján osztanám ki a helyeket a rendszerben. Én ilyen ódivatú gondolkodó vagyok.
Ja és pont emiatt, a hagyományokat és a történelmet is fontosnak tartanám, de én azért, hogy tanuljunk belőle és próbáljuk ne elkövetni mégegyszer ugyanazokat a hibákat, hanem jobbá tenni a Földet.
Szerintem egyrészt azért van, mert a körülöttünk lévő világot másképp nézzük, a személyiség meghatározó, hogy milyen értékek a fontosak számodra.
Én jobboldali vagyok, de jobban szeretem a konzervatív jelzőt.
Mi fontos számomra,?
A család, az otthon, a nemzeti érdekek, értékek védelme, az ország szuverenitása , a közbiztonság, a személyes kommunikáció, a másik tiszteletben tartása, az erkölcs, a tartás, és a kitartás.
Mert a nemzeti érzés alapvető dolog, ezért csak jobboldali lehet valaki. A baloldalban nincs nemzet, de a jobboldalban ugyanúgy van szolidaritás, sőt maga a nemzeti összetartás is az. A baloldal felesleges. Nálunk sajnos nemzetellenes és csak rossz tapasztalatok vannak róla.
A jobb pedig a széljobbhoz képest langyos, megalkuvó. Pl. most a jobbosok egy áljobboldali maffiaszervezetet támogatnak... ahol kisebbségi az elnök és van egy kisebbségi stróman. Az alkotmányt meg egy kisebbségi szakállas bácsi írja két orgia között.
Azért vagyok baloldali, mert támogatom a feltétel nélküli alapjövedelmet és a rezsicsökkentést.
Azért vagyok szélsőjobboldali, mert támogatom a (korlátlan, gyűlöletbeszédet is magában foglaló) szólásszabadságot, illetve az egyéni szabadságjogok mindenek felettiségét (COVID diktatúra, kötelező katonai/polgári szolgálat, vagy éppen a biztonsági öv nem lehet jogos társadalmi intézmény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!