Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Erről nektek mi a véleményetek...

Viki233 kérdése:

Erről nektek mi a véleményetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ezt most nem nagyon értem.Páko tényleg náci?Vagy most mi van? Mert ha tényleg igaz akkor sztem agybeteg és egy nagyon gyáva alak...És megérdemelné akkor h meg gyepálja valaki.(félreértés ne legyen én nem vok oda annyira a cigányokért, de van köztük normális aki tényleg dolgozik is de most nem ez a lényeg)

http://www.youtube.com/watch?v=dt-NHlmYbqY&feature=related

2010. nov. 5. 15:07
 1/3 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=8QF4nH0tWG8&NR=1

most nézem a második részét a videónak de egyszerűen kiakasztó ez a pákóxD már annyira idegesítő. egy buta ember az már egyszer biztos

2010. nov. 5. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az idióta Pákóval szórakozott a még idiótább Tomcat, aki rávette, h zikkhejlezzen, meg zsidózzon stb.stb., és ezt videóra vették......Pákó persze, amilyen hülye, észre sem vette, h szórakoznak vele ill. valószínűleg azt sem tudta nagyon, h miről van szó, csak azt hitte, h ez milyen vicces most.

Utána pedig ez volt a nagy hír az esti frizbiben.....szánalmas, h manapság mi számít érdekesnek a médiában.....Tomcat, Pákó....és ezeket láthatjuk a TV- ben, ahogy óvodás színvonalon produkálják magukat. (y)

2010. nov. 5. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Műbalhé az egész.

Kell a reklám mindkettőnek, aztán kitaláltak valami baromságot.

Panem et circenses! Kenyeret és cirkuszt a népnek!

2010. nov. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!