Mi ez az új trend??
Figyelt kérdés
Mostanában azt látom ( tiktokon) hogy fiatalok ordítjál hogy Olaf scholz! Azt bemennek a boltba, majd mutogatják az adott Bolt legdrágább termékeit , hogy miért annyiba kerül...mi ez??nov. 8. 02:51
1/5 anonim válasza:
Alapvetően Putyin háborúja miatt van az infláció.
5/5 anonim válasza:
Magyarországon is ez volt az új trend 2021-22 láttam, a saját szememmel, hogy Ausztriában 3x olcsóbb volt ugyanaz, mint Magyarországon.
(Mert a németben minden főnév nagy betű. Épp tegnap hallgattam Magyar Péter info 14 adását és észrevettem, hogy feltehetően az angol miatt, helytelenül ragozott, az angol nyelvtant használta, én bírom ahogy beszél, mert nem alszik meg a tej a szájában, bekapcsolod és beszél, ráadásul nem hülyeségeket, mint a narancskárosultak.
Újra kell hallgatom, már nem emlékszem, csak arra a szabályra, hogy az angolban, ha egynél több pl. állat van a mondatban, akkor azt többes számba rakjuk. Magyarul három macska, angolul három macskák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!