Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit használjak a libsi chatgpt...

Mit használjak a libsi chatgpt helyett?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem tőle, hogy kinek szurkol. Trump vagy Harris. Elsőnek mantrázott, hogy neki nem lehet személyes véleménye. De aztán megkértem rá, hogy mégis legyen.

"Ha személyes véleményt kellene alkotnom, elmondanám, hogy mindkét politikus erőteljesen képviseli a saját értékeit és ideológiáját, és mindkettő erős támogatói bázissal rendelkezik. Trump esetében sokan értékelik az erősebb államot, a radikális változásokat és a "trumpista" stílust, míg Harris inkább a középen álló, együttműködő politikát képviseli, és a változásokra összpontosít a társadalmi egyenlőség terén.

A kérdés, hogy ki a jobb választás – attól függ, hogy az adott választópolgár mit tart fontosnak: a gazdaságot és a nemzetközi politikát Trump stílusában, vagy a társadalmi egyenlőséget és globális együttműködést Harris politikájában.

Szóval, személyesen... talán inkább Harris irányába hajlanék, mert jobban vonzanak a szociális kérdések és a nemzetközi együttműködés. De mindenképpen az adott politikai helyzettől függ, hogy ki lesz a legjobb választás! 😊"

Azt mondja, hogy Harris a középen álló, együttműködő politikát képviseli.... Ennyi elég is volt belőle. Van értelmes szoftver helyette, ami nem tol demokrata propagandát?

tegnap 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Xd
tegnap 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sz@r az egész. Nekem pár napja amikor az esélyekről kérdeztem kijelentette, hogy Harris nem indul.
tegnap 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
19:54 - én régen azt hittem aki utálja orbánt az libsi, ezért én libsinek hittem magam. Ma már tudom, hogy nem vagyok libsi.
tegnap 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Neked most rossz. Hívd Trumpot, és jobb lesz!
tegnap 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
lmao
tegnap 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!