Törhet ki háború a gázválság miatt?

Az esélye szinte nulla.
Ugyanúgy rendeződik a helyzet 1-2 hét múlva, mint legutóbb.
Egy európai háborút senki nem mer megkockáztatni ilyen jelentéktelen okok miatt.

Tulajdonképp ez úgy jutott eszembe , hogy volt az a bizonyos jós, biztos sokan hallotak róla Nostredáusz...minden jóslata bejött, és 2030-ig mégegy nagyháborút jósolt...és most hogy jött ez a nagy vita, kissé megijedtem hogy ez a jóslat is beteljesülhet...pedíg azelött nem hittem ilyesmiben.
De ez nem fontos...Szóval itt volt pár pesszimista és egy rendkívül optimista válasz...hogy döntsem el kinek van igaza? Tulajdonképpen, hamár a politika témakörbe lett moderálva a kérdés: Politikailag mennyiben lehetséges hogy ilyesmi megtörténjen, és ha megtörténne mennyiben érintené hazánkat?

Mint NATO tagország, nem tudnánk semlegesek maradni, benne lennénk nyakig.
De háború szempontjából engem jobban aggaszt a Közel-Keleti helyzet.
ha már lennie kell nagy háborúnak 2030-ig, szerintem onnan jön majd a szikra, ami kirobbantja...
minde nagyobb világválság után világháború volt :]]]]
HARCAPINÁJÉ!
xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!