Milyen politikai nézetű vagyok ha az alábbiak jellemzőem rám?
- Munkavállaló-barát
- Muszlimbarát
- Anticionista
- Antirasszista - egyaránt pozitív véleményem van a cigányok, arabok, négerek stb népekről. Tehát Cigánybarát, négerbarát, akármilyen szegény lenézett népek oldalán állok!
- Támogatom a "turbómagyarkodást", tehát az ilyen Kurultáj, rovásírás használat stb
- Pogány-barát
- Russzofil
- Anti-imperialista
- Palesztin-barát
- Anti-LMBTP, illetve genderlobbi ellenes, az olyasmik mint pl euróvízió meg társaitól hányingerem van (ebben kb szembemegyek a gyakorisok nagy részével, akik viszont hatalmas búzabarátok)
- Korporatokrácia-ellenes - azaz ellenzem azt a társadalmat, ahol a nagy cégek kényük-kedve szerint alakul minden miközben az államnak semmilyen beleszólása nincs semmibe, lényegében libertarianizmus-ellenes vagyok (szemben a gyyakorisokkal, akik szerink az állam egy csúnya gonosz valami és a jó multik meg nagycégek hozzák el a paradicsomot).
- Antimarxista
- Antisztálinista
- Halálbüntetés-ellenes (civilek esetében) - egyedül politikusok lennének halálraítélve amennyiben visszaélnek a hatalmukkal, de civil nem
- Fegyverek és küzdősport-barát - egy olyan országot hoznák létre ahol kötelező lenne a sport és tilos lenne az egészségtelen életmód és rendszeres küzdősport vagy gyúrásra lennének kötelezve az emberek
- Csecsen- és baszk-barát
- A gój országokban a gój érdekek mindig minden esetben előrébb állnának a zsidó érdekektől - azaz ebben homlokegyenest ellenkezek pl a fidesszel, mely a zsidók érdekeit mindig minden esetben a magyar (vagy akármilyen másmilyen gójok) érdekei elé helyezi a gójok kárára. Ezt elfogadhatatlan hazaárulásnak tartom. Orbánt a sleppjével együtt mind visszadeportálnám Izraelbe.
Dióhéjban ennyi.
A válaszok nem lepnek meg, hisz tulajdonképpen mindenben a gyakorisokkal szembemegyek. Csak pár dolgot emelek ki:
1)
- A dolgozó kisemberek oldalán állok, azok oldalán akik munkából keresik a kenyerük. Míg a gyakorisok a gazdagok, multik és cégek rajongói. Őket igazából nem is az zavarja ha egy milliárdos luxusyachtozik, hanem ha nem az ő szektájuk milliárdosa csinálja ezt. Pl ha az Orbán nyalásából meggazdagodott Mészáros luxusyachtozik akkor a másik szekta hívei jajveszékelnek. Míg ha a Gyurcsány nyalásából meggazdagodott Leisztinger luxusyachtozik akkor meg a másik szekta hívei jajveszékelnek. Tehát itt senkit sem maga a luxusyachtozás zavar, mert mind gazdag nagytőke nyaloncok. Őket csak szimplán az zavarja, hogy nem az ő csordájuk milliárdosa csinálja.
Engem egyaránt zavarnak a gyurcsányista meg az orbánista milliárdosok is. Tehát ebben szembemegyek a gyakorisokkal.
2)
- Ellenzem a szivárvány lobbit. Ellenzem az LMBTP emberellenes eszmét. A gyakorisok viszont nagy támogatói ennek. A fideszesek meg nagy gyakorlói is a színfalak mögött, lásd Szájert meg ezt a mostanit is. Szóval csak a homárkodásellenességgel szembemegyek a gyakorisok 90%-vak.
3)
- Elutasítom a cigányellenességet meg akarmiféle faji, bőrszín, etnikum stb alapján történő megkülönböztetést. Nekünk gój népeknek össze kell fognunk és nem szabadna egymás ellen gyűlölködnünk. Ezzel csak a zsidók (pl orbán, gyurcsány stb) malmára hajtjuk a vizet.
Valahányszor gyűlölködés folyik a cigányok, négerek, arabok vagy akármilyen gój népek ellen én kiallok mellettük és felszólalok a nevükben.
Undorítónak tartom azt a cigányellenességet ami sok helyről folyik. Igenis vannak bőven dolgozó szorgalmas cigányok, akik messze sokkal emberségesebbek mint a gyakorisok nagyrésze. Személy szerint én is csak hálás lehetek a cigányoknak.
Ismerőseim nagyrésze is cigány, a nem-magyar nyelvűek pedig javarészt afrikaiak vagy törökök.
4)
- Magyarországot szerintem Magyarországról kellene iranyítani és Magyarország érdekei kellene szerintem elsődlegesek legyenek.
Már pusztán ezzel a kijelentésemmel azonnal lenáciznak a gyakorisok, ugyanis ők megrögzött fanatikus zsidócsahosok (biztos vagyok benne, hogy itt fizetett Hasbarás sékeljobboldali bérkommentelők is jelen vannak). A zsidócsahosok szerint pedig Magyarországnak elsősorban Izrael érdekeit kell szem előtt tartania, majd csak ezután Magyarországét.
Ebben élesen szembemegyek velük.
Igazából te fel sem tudod fogni, hogy a zsidók mennyire utálnak minket. Rengeteg kapcsolatom volt zsidókkal, éveket éltem Budapest Belpest részeiben. Ha minden zsidóellenes gój gyűlöletét összeadnánk, az sem közelítené meg azt a rettenetes gyűlöletet amit a zsidók éreznek és mutatnak felénk.
Nem elég, hogy a hazaáruló Fidesz kiárusítja nekik az országot, de még ők vagdalóznak és követelőznek. Itt nem arról van szó, hogy add oda nekik a kisujjadat, hanem Orbán odaadta már a teljes karodat nekik, de ők követelik a másik karodat és a labaidat is.
Ami pedig engem illet, én pedig Magyarország érdekeit tartom szem előtt. Szerintem Magyarországot Budapestről kell irányítani nem pedig Tel Avivból.
Maga az egész judaizmus egy rasszizmus, ugyanis azt mondja, hogy létezik "kiválasztott nép" ami magasabb rendű más népektől és más népek hozzájuk képest alantas kiirtandó fajok. Akkor most ki is a rasszista?
A halálbüntetés meg nem ellentmondásos. Civilek nem végezhetőek ki, míg politikusok igen. Ennyi. Így az olyan beképzelt nagypofájú boldog karácsonyozó taknyos elkényeztetett ficsúrok mint a dagi legalább egy kicsit elgondolkodnának mit csinálnak mert nehogy bitófán végezzék. Ha otthon az apja nem tudta megnevelni, akkor majd az állam megfogja. (Csak gyakoris mentalitással erre aztán csak várhatunk)
Nem tudom mennyire vagyok progresszív ha homárkodás ellenes vagyok (lásd fentebb). Na meg a vegánságot is elutasítom.
Viszont a környezetvédelmet valóban fontosnak tartom.
Hogy lennék náci ha elutasítom a "fajelméletet"? Sőt, egyenesen hangosan fel is szólalok ellene!
Tudod kik az igazi nácik?
Akik magukat felsőbbrendű fajnak tekintik, vagy ahogy ők mondják "választott nép" és mindenki mást kiirtandó alsóbbrendű népnek tart, ezáltal feljogosultnak érzik magukat, hogy gyerekek és civilek tízezreit mészárolják le. Na ezek a nácik! (Orbán Viktor meg a gyakorisok meg természetesen mindenben támogatják ezeket).
Nem értek egyet veletek. Ennyi.
Csak itt nem demokráciában és véleménypluralizmusban gondolkodik a többség, hanem a vagy egyetértesz velünk vagy letiltunk mentalitásban.
Te kiről beszélsz most?
Ha a tömeggyilkosokat támogató dagadékra, akkor biztos, hogy nem. Ti gyakorisok támogatjátok itt mindenben orbi valódi gazdijait.
Ha rajtam múlna akkor alapból olyan szigorú testépítés meg edzés alapú társadalmat hoznák létre, hogy az ilyen mangalicáknak jaj lesz majd! (Gondolom emiatt is kicsaptam a biztosítékot is itt sokaknál).
"Míg a gyakorisok a gazdagok, multik és cégek rajongói."
Ez konkrétan nem igaz.
"Ellenzem az LMBTP emberellenes eszmét."
Ez is marhaság. Lehet nem egyet érteni a másság társadalomba való elhelyezésével, de az, hogy emberellenes lenne, konkrét baromság.
"Nekünk gój népeknek össze kell fognunk és nem szabadna egymás ellen gyűlölködnünk. Ezzel csak a zsidók (pl orbán, gyurcsány stb) malmára hajtjuk a vizet."
Mondtam én, hogy ellentmondásos a "zsidógyűlölő antirasszizmusod".
"Igazából te fel sem tudod fogni, hogy a zsidók mennyire utálnak minket. Rengeteg kapcsolatom volt zsidókkal, éveket éltem Budapest Belpest részeiben."
Konkrétan Budapest bulinegyedében lakom, a hajdani gettó területén. Sosem találkoztam a zsidók részéről gyűlölettel.
"A halálbüntetés meg nem ellentmondásos. Civilek nem végezhetőek ki, míg politikusok igen."
De, ez ellentmondás. A politikus is az emberi faj tagja, tehát a kivégzése halálbüntetés, röviden gyilkosság.
Pontosítom a korábbi kijelentésemet: nem csak következetlen vagy politikai nézet szerint, hanem következetlen és ostoba is.
tegnap 22:19
Egy progresszívnek nem kell mindenben progresszívnek lennie.
Jó. A "választott nép" fajelméletben hívők szájából igencsak különös bukéja van a nácizásnak. Ti támogatjátok civilek irtását mert azok alacsonyabb rendűek és ti náciztok 😂😂😂
Bagoly mondja
"A "választott nép" fajelméletben hívők szájából igencsak különös bukéja van a nácizásnak. Ti támogatjátok civilek irtását mert azok alacsonyabb rendűek és ti náciztok"
A te érvelési hibád a szalmabáb. Mit tettél? Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be. Miért hibás az érvelésed? Ha nem a másik valódi, eredeti állításaival vitatkozol, akkor nem tudod azok helytelenségét bizonyítani. Az egyetlen amit be tudsz bizonyítani az, hogy az általad gyártott - a másikéval azonban nem egyező - álláspont vagy állítás nem igaz, ami azonban semmilyen módon és minőségben sem vonja kétségbe vitapartnered eredeti állításait és véleményét.
Áh, Jinkle, fizetett orosz propagandista és a vitákban a "minél többet hazudok, annál igazabbam van" taktika nagy híve :D
Nagy szír diktátor fan, putyin fan, balos bármiféle balos eszmeiség nélkül.
"Maga az egész judaizmus egy rasszizmus, ugyanis azt mondja, hogy létezik "kiválasztott nép" ami magasabb rendű más népektől és más népek hozzájuk képest alantas kiirtandó fajok. Akkor most ki is a rasszista?"
Judaisztika diplomám van, de ilyennel soha sehol nem találkoztam - persze csak műveletlen és tanulatlan széljobber kisfiúk tollából.
Itt van egy lista azokról a népirtásokról, amik a Tanakhban állnak:
A lista elég hosszú. Ennek csak egy következő fejezete ami ma Gázában zajlik (orbán meg a fidesz nagy tapsolásával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!