Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyes országokban miért olyan...

Egyes országokban miért olyan ostobák az emberek, hogy mindent eltűrnek, rabszolgaként dolgoznak és hagyják, hogy kizsákmányolják őket?

Figyelt kérdés

szept. 15. 02:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

Mr. Orbán alatt kifejezetten alacsony a külföldre vándorlók száma, a szomszédainknál magasabb az elvándorlás.

szept. 15. 11:46
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
12# Ezt hol hallottad, az M1-en? :D Vagy a két pipásoknák külön fidesz infóvonal van?
szept. 15. 11:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem az M1-ről vettem, nemzetközi statisztikat láttam róla.

szept. 15. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Tessek miszter statisztika. A fideszes ksh adatai is mit mutatnak 2010-es évekhez képest?

[link]

szept. 15. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Hogy növekedett, de én nem erről beszéltem.

Ismétlem: a környező országokhoz képest Magyarországon alacsony a kivándorlások száma. Ezen nem változtat 2010 óta valóban van növekedés a magyarországi kivándorlások számában.

Remélem tudtad követni a gondolatmenetet és nem volt túl bonyolult a számodra.

szept. 15. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyes országokban? Miért, melyikben nem?
szept. 15. 14:57
 17/24 A kérdező kommentje:

Amúgy az is rabszolgaság, ha a kereseted csak arra elég, hogy éppen ne halj éhen és minden nap bemenj dolgozni elvégezni a munkádat, valamint az is, hogy tartósan ezen a szinten tartanak.

Az elmúlt 2 évben a háborús helyzetre hivatkoza, közel a duplájára emelkedtek az árak.

Ez azt jelenti, hogy a fizetések vásárlóértéke közel a felére csökkentek.

Ez ugyanolyan mintha nem emelkedtek volna az árak, de a megkapott leadózót nettó fizetések felét, minden hónapban be kellene fizetni különadó címén.

Úgy néz ki, hogy ez mindenkinek rendben van, senki nem tesz semmit, vagy csak annyira ostobák, hogy ezt fel sem tudják fogni.

szept. 15. 21:41
 18/24 anonim ***** válasza:

"Az elmúlt 2 évben a háborús helyzetre hivatkoza, közel a duplájára emelkedtek az árak.

Ez azt jelenti, hogy a fizetések vásárlóértéke közel a felére csökkentek."

Egyrészt nem emelkedtek közel a duplájára, másrészt a fizetések is növekedtek ez idő alatt.

szept. 15. 21:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van, szinte olyan mintha Svájcba élnénk, így már érthető, hogy miért elégedettek az emberek.
szept. 15. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem mondtam ilyet, ne szalmabábozz.

szept. 15. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!