Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a TEMU-ról?

Mi a véleményed a TEMU-ról?

Figyelt kérdés
szept. 11. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem támogatom.
szept. 11. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én szoktam rendeli onnan apróságokat.Főleg praktikus háztartási eszközöket.

Komolyabb elektronikai eszközt nem vennék ott.

szept. 11. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Elárasztja olcsó szeméttel a bolygót, aminek a nagy részét amúgy meg sem vennék.
szept. 11. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Eddig nem rendeltem onnét semmit és nem is akarok.
szept. 11. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Rendeltem már, ismerőseim is. Ruhákat, háztartási cikkeket (ragasztók, kétoldalú ragasztók, vállfarendezők, ruha, papucs, késélező, hajcsat, hajdísz. stb).

Műszaki cikkeket nem rendelnék.

Minden időben megjött, normális minőség. Sok mindent magyar oldalakon is árulnak, csak tízszeres áron.

Szinte ugyanolyan, mint pl. a Wish.

szept. 11. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Wishről rendelt Wish.
szept. 11. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

"Elárasztja olcsó szeméttel a bolygót, aminek a nagy részét amúgy meg sem vennék"

Semmivel sem rosszabb mint az ebay, az aliexpress, a wish és társaik, ez is csak egy olcsó gyűjtőoldal mint a többi. Annyi a különbség, hogy a temu még a társainál is olcsóbb, de ugyanazon az elven működnek. Temu nélkül is szemeteltek az emberek, meg temu nélkül is van igény az olcsó árukra. Most mondok egy extrém példát, a férfi erényövek itthoni szexshopokban 15-20 ezertől indulnak, aliexpressen 3000-ért már lehet kapni és van olyan eladó ahonnan ingyenes a szállítás is. Most nyilván ha egyszer hatodáron vagy mégolcsóbban hozzá lehet jutni termékekhez, az ember onnan fog rendelni.

Egyébként még én sem rendeltem temuról, de vannak olyan eszközök, amiket érdemes ilyen helyekről rendelni. Komolyabb műszaki terméket én sem vennék, de pl. a máig működő karórámat évekkel ezelőtt vettem ebay-en, semmi gond nincs vele, csak elemet kellett benne cserélni egy idő után.

szept. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!