Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg csak ezért szavaznak...

Tényleg csak ezért szavaznak Harrisre?

Figyelt kérdés

Tiktokon láttam, hogy az USA-ban odamennek emberekhez, és megkérdezik tőlök, hogy kire szavaznak. Harris vagy Trump?

Ahogy észre vettem, nagyon sok ember azért szavaz Harris-re, mert fekete és nő.

Én értem, hogy a kisebbséget kell támogatni, de tényleg? Ha Harris nácizmust képviselne, akkor is rá szavaznának, mert hogy nő és fekete?

Nem pont az lenne a lényeg, hogy nem emeljük ki, hogy valaki kisebbség?

ember=ember

szept. 2. 05:11
 1/2 Fsms ***** válasza:
61%

Nem csak a származása miatt szavaznak Harrisra.

A kampánya a humorra pozitív üzenetekre épül. Ez most jobban tetszik az embereknek.

szept. 2. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

Trump Capitolium ellen lázadás szításával kiütötte az áltagnál a biztosítékot. Feláldozta volna a több százéves demokratikus rendet a hatalma megtartásáért.

Az emberek többségének elege van Trump nagyot mondó hazugságaiból. PR-ral nem lehet kormányozni még az amcsiknál sem.

Trumpnak enyhén szólva rendezetlenek az üzleti ügyei adózása nő ügyei megcsalásai ... lehet befogni a Trump fanatikusoknak a fülüket de a többi azért látja mekkora svindlerrel van dolga a rep. elnökjelölt személyében.

szept. 2. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!