Az egyik hozzászóló jól összefoglalta:
"Valami nem stimmel ezzel a videóval. Szerény amatőr kis magánvéleménynek indul, aztán a kétharmada része egy jól szerkesztett, képekkel, videókkal,feliratokkal remekül vágott propaganda témává változik, a szokott témákban: migráció, LMBTQ, és egy csipetnyi politika, mivel -mint halljuk - leginkább csak a baloldaliak mennek ki. Mintha a Bayer Show t hallanám. Aki igazán szereti a hazáját, az nem visszajön, hanem el sem megy. Itt mindent megtudtunk a nemátalakító műtétekről, de nem derült ki, hogy a hölgynek mi a végzettsége, mirt vándorolt ki, mennyi tőkével és milyen tervekkel, és a hét év alatt ebbeől mi vált valóra, mi a munkája ott a világvégi faluban a 3 hálószobás házban. Furi, hogy ha a UK ban minden olyan ahogy előadja - és erről itthon is előre lehet tájékozódni - miért ment ki, és ha mindez ott derült ki, miért kellett 7 év a "megvilágosodáshoz". Arról, hogy ott dolgozik és adózik, de hazajár az ingyenes hazai egészségügyre, inkább nem mondok véleményt. Mindenesetre haza lehet jönni, és mindegy hogy Pesten vagy vidéken, kezdje el egyedül, és nulláról az életét, kíváncsian várjuk a hírt mikor veszi meg az első lakását."
Itt reagált a woke trolloknak:
1, Nézd meg a videót, amit 3 kommentelt.
2, hát ők így liberálisak
3, Köszi, megnéztem
4, Te is választ kapsz erre a reakció videóban. Sok ember pénz szűrőn keresztül nézi csak a világot.
6,
Ne igyál többet
A kérdés provokatív fideszes trollkodás.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Ezt hoztad otthonról. Jelenteni kell a szomszédot, a munkatársat, a unokatesót...
Aztán majd jön a fekete autó értük.
8. Én azt hittem a baloldal egy narratívája most az, hogy cancel culture nem létezik.
Most ezért biztos megrovót kapsz.
Vagy lehet csak eltévedtél a redditről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!