Aki Nyugat-Európában él, az mindezeket meg tudja-e erősíteni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=v8hDnyDQ2pg
A videóban sokkoló dolgok hangzanak el konkrétan az Egyesült Királyságról, egy ott élő lány saját tapasztalatai alapján.
aug. 25. 13:24
1/11 anonim válasza:
Láttam már, ideológiailag elfogult a hölgy, nem sok kapcsolatban van a valósággal.
3/11 anonim válasza:
Életképtelen, bukott ember. Mit fröcsög?
4/11 anonim válasza:
Csak egyet nem értek, ha Angliában ennyire borzasztó az élet, a csaj miért él ott?! Inkább propaganda-videónak tűnik ez..
5/11 anonim válasza:
Ha bár nem élek ott, elég gyakran kell ilyen-olyan dolgok miatt kiutazgatnom Németországba vagy Belgiumba meg tudom erősíteni, hogy van benne igazság amit elmond. Akik azt kérdezik, hogy akkor miért nem jön haza, gondolom azért, mert ha már felépített magának egy karriert vagy vette a fárattságot, hogy kimegy, nem hinném, hogy csak ezekért hazajönne. Nyílván nem minden utcasarkon szivárvány van meg nem minden utcába vannak migráns-sátrak, de azért előfordulnak ilyenek is.
6/11 anonim válasza:
Én sem élek ott, de sokat jártam rokonoknál Németországban. Az egészségügyi rendszert jobbnak mondják az itthonihoz képest, az infláció kisebb volt, mint nálunk, de az utóbbi 15 évben alig nőnek reálbérek. A migránsokkal meg az van, hogy attól függ hol nézzük, vidéken sokkal kevesebb probléma van velük, mint nagyvárosok lakótelepein.
7/11 anonim válasza:
Megerősítem. Az elhangzottak 100%-a valóság.
8/11 anonim válasza:
És most képzeld el, hogy a csajszi Angliából beszél, ami a nyugatiak egyik legnormálisabbja. Nem egy német vagy osztrák fosfészekből.
9/11 anonim válasza:
8: kimozdultál te már életedben Ököritófülpösről?
Nem hiszem.
10/11 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni, valóban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!