Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen trükköket ismertek...

Milyen trükköket ismertek amivel kijátszható a liberális cenzúra?

Figyelt kérdés

Azzal gondolom semmi újat nem árulok el hogyha leírom, hogy a Facebook Kádár elvtársat is megszégyenítő módon tiltja és cenzúrázza a liberálisokkal egyet nem értő kommenteket.

Mivel erre az oldalra döntőrészt fanatikus liberálisok jönnek fel, ezért tudom, hogy most úgyis lesz olyan aki azt írja "A Facebook csak a gyűlölködő nácikat tiltja". Erre csak annyit mondok, hogy Köves Slomó főrabbi és a NeoKohn zsidó lap Facebook oldalát is letiltották pár napig miután nem túl liberális dolgokat posztoltak. Akkor vajon a főrabbi is egy neonáci?

Viszont a témára térve:

Ahogyan a kommunizmusban vagy a Szovjetunió diktatúrájának idejéb ia bevált módszer volt burkoltan fogalmazni vagy a rejtett üzenetek. Ugyanúgy most is sokszor hatásos a durva liberális véleménydiktatúrával szemben is.

Személy szerint én ismerek egy olyan példát, hogy:

"Ejnye ezek a norvégok! Már megint ellopták a biciklinet a múltkori miskolci látogatásom során!"

- Az üzenet tiszta. Vannak olyan csoportok, akik szent és sérthetetlenek a liberálisok szerint, így az ellenük fogalmazott bárminemű kritika azonnali tiltást eredményez. Viszont ezzel szemben vannak olyan csoportok akik ellen a nyílt gyűlölködés és uszítás teljes mértékben elfogadott a liberálisok szerint.

Így a fenti válaszoló is nem írta le a konkrét csoport nevét, ugyanis a liberális diktatúra azt kicenzúrázta volna, azonban pl norvégok ellen szólni nem probléma. A liberális algoritmus nem ismeri fel, de a okos ember nyilván a sorok közé lát.

Milyen egyéb hasonló trükköket ismertek még amik hatásosak még?

aug. 13. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell kijátszani semmit, ne ezen törd a fejed, azért tartunk itt.
aug. 13. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
A kommunizmusban a cigánybűnözés szó konkrétan szakzsargon volt. Nem volt semmi mellébeszélés. Engem még sosem tiltottak azért, mert nyíltan beszéltem a közbiztonság romlásáról vagy a cigányokról. Nincs semmilyen algoritmus. A kérdésedre válaszolva, hatásos az, ha fröcsögés és tárgyi tévedések nélküli vagdalózás nélkül normálisan leírod a véleményedet.
aug. 13. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Ahogy látom egyikőtök sem használta gyakran a Facebookot.

Szerintem jelentkezz ki és ellenőrizd le, hogy tényleg ott van-e a kommented. Mert a liberálisok a tiltás leggusztustalanabb és gerinctelenebb módját használják, az árnyéktiltást, azaz te úgy látod mintha ott lenne a kommented, de valójában rajtad kívül senki más nem látja. Ez rosszabb mint a kommunista nyílt tiltás, mert az legalább őszintén felvállalja.

Egyébként meg sosem fröcsögtem. Viszont azoknak a kommentjei akik nyíltan mások életét fenyegetik és nyomdafestéket nem tűrő módon anyáznak érdekes módon nem tűnik el amennyiben oroszok ellen fenyegetőznek.

Pl az a komment sem tűnt el, aki azt írja, hogy "az összes orosz egy patkány, és ki kellene irtani az utolsó emberig őket".

Érdekes módon ez nem zavarja a Facebookot.

aug. 13. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Engem azért tiltottak mert kiirtam facera hogy meglett a bizonyítványom és jöhetnek a csajok manikűrre. Mert hogy mi az hogy csajok, homofób vagyok emiatt 😅
aug. 13. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Facebookot felejtsd el, ott a twitter/X.
aug. 13. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Jó lenne az X csak hát mindenki a facen/instán meg a tiktokon lóg, így ha reklámozni akarsz akkor az X nem olyan jó választás
aug. 13. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Úgy hogy nem írod ki a neveket, hogy Soros György, hanem más karaktereket használsz egy helyen benne így pl ; S0ros György. Akkor a tílto algoritmus nem érzékeli. Migráció helyett M1gráció vagy migrác1o
aug. 13. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Az is jó, ha egyet csillagozol pl pedo*il libsi demokraták vagy ped_fil lm*tq-sok
aug. 13. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
A moderáció nem cenzúra. Én is fogalmaztam már meg kritikát jó párszor, mégsem kerültek törlésre a kommentjeim, hisz mindezt normális hangnemben tettem.
aug. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!