Milyen trükköket ismertek amivel kijátszható a liberális cenzúra?
Azzal gondolom semmi újat nem árulok el hogyha leírom, hogy a Facebook Kádár elvtársat is megszégyenítő módon tiltja és cenzúrázza a liberálisokkal egyet nem értő kommenteket.
Mivel erre az oldalra döntőrészt fanatikus liberálisok jönnek fel, ezért tudom, hogy most úgyis lesz olyan aki azt írja "A Facebook csak a gyűlölködő nácikat tiltja". Erre csak annyit mondok, hogy Köves Slomó főrabbi és a NeoKohn zsidó lap Facebook oldalát is letiltották pár napig miután nem túl liberális dolgokat posztoltak. Akkor vajon a főrabbi is egy neonáci?
Viszont a témára térve:
Ahogyan a kommunizmusban vagy a Szovjetunió diktatúrájának idejéb ia bevált módszer volt burkoltan fogalmazni vagy a rejtett üzenetek. Ugyanúgy most is sokszor hatásos a durva liberális véleménydiktatúrával szemben is.
Személy szerint én ismerek egy olyan példát, hogy:
"Ejnye ezek a norvégok! Már megint ellopták a biciklinet a múltkori miskolci látogatásom során!"
- Az üzenet tiszta. Vannak olyan csoportok, akik szent és sérthetetlenek a liberálisok szerint, így az ellenük fogalmazott bárminemű kritika azonnali tiltást eredményez. Viszont ezzel szemben vannak olyan csoportok akik ellen a nyílt gyűlölködés és uszítás teljes mértékben elfogadott a liberálisok szerint.
Így a fenti válaszoló is nem írta le a konkrét csoport nevét, ugyanis a liberális diktatúra azt kicenzúrázta volna, azonban pl norvégok ellen szólni nem probléma. A liberális algoritmus nem ismeri fel, de a okos ember nyilván a sorok közé lát.
Milyen egyéb hasonló trükköket ismertek még amik hatásosak még?
Ahogy látom egyikőtök sem használta gyakran a Facebookot.
Szerintem jelentkezz ki és ellenőrizd le, hogy tényleg ott van-e a kommented. Mert a liberálisok a tiltás leggusztustalanabb és gerinctelenebb módját használják, az árnyéktiltást, azaz te úgy látod mintha ott lenne a kommented, de valójában rajtad kívül senki más nem látja. Ez rosszabb mint a kommunista nyílt tiltás, mert az legalább őszintén felvállalja.
Egyébként meg sosem fröcsögtem. Viszont azoknak a kommentjei akik nyíltan mások életét fenyegetik és nyomdafestéket nem tűrő módon anyáznak érdekes módon nem tűnik el amennyiben oroszok ellen fenyegetőznek.
Pl az a komment sem tűnt el, aki azt írja, hogy "az összes orosz egy patkány, és ki kellene irtani az utolsó emberig őket".
Érdekes módon ez nem zavarja a Facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!