Mit szólsz a Budaházy elleni bizonyítékokhoz?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 19:44
2/22 anonim válasza:
Nem lep meg,eddig sem hittem,hogy egy ártatlan,maszületett bárány.
3/22 anonim válasza:
Miről beszélsz, hol látod Budaházyt? Ezen a felvételen pár fekete ruhás hülye ökörködik focimintás labdákkal, meg dartvédermaszkal. Ez aztán bizonyító erejű felvétel, ráadásul a kamerázó olyan közel volt az eseményekhez, hogy vak az, aki nem szúrja ki. A zsideszes gépezet folytatja a kurcsánművek dolgait ebben a kurv@ nagy demokráciában.
4/22 anonim válasza:
nevetséges..
már megijedtem hogy tényleg valami megdönthetetlen bizonyítékuk van..
5/22 anonim válasza:
Biztos, a színművészetiről fogadtak fel két színészt, mert egy kicsit még bénácska volt a színészi játék. Kár, hogy levágták a szereplőlistát :S Kíváncsi lettem volna...
6/22 anonim válasza:
Semmit. Nem léteznek ellene bizonyítékok.
7/22 anonim válasza:
ez a videó egy poénvideó az eredeti mintájára. de a Vader maszk üt mindent :D
8/22 anonim válasza:
Mitől ilyen nagy sztár az a buggyosgatyás idióta?Farsang nem tavasszal van?A hülyék intézetében látni hasonlókat.
9/22 A kérdező kommentje:
ez nem is igazi felvétel, csak azért kérdem, mert itt ezen az oldalon olyan okos emberek vannak, hogy köpni nyelni némelyiktől ! meg hát a kuruc is úgy adta le, hogy Budaházynak reszeltek.
2010. nov. 1. 20:15
10/22 anonim válasza:
Ez csak tévés fogás. Ilyet semmilyen bíróság nem fogadna el bizonyítékként. Nem kivehető kik szerepelnek a felvételen, és az sem mért vágják magukat hasra. Lehet hogy ez egy gyakorlat része melyben épp azt azt játsszák el mit tennének, ha támadás éri őket. Mi bizonyítja, hogy a labdában bomba van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!