Igaza van a Vatikánnak a Párizsi Olimpia nyitóünnepségére adott reakciójára?
Olvastam és az Én véleményem is az, hogy az LMBTQ ezzel magát járatja le, kisebbíti, hogy nincs önálló kifejezése csak a keresztények a vallással szemben értelmezi magát. Még mindig rabszolgaságban vannak, hogy a keresztény jelképektől szemben határozzák meg maguk. Nem szabadok ....
"Egy olyan rangos eseményen, ahol az egész világ a közös értékek mentén egyesül, nem szabadna olyan utalásoknak megjelennie, amelyek sok ember vallási meggyőződését nevetség tárgyává teszik"
" a véleménynyilvánítás szabadsága a mások iránti tiszteletben kellene, hogy megtalálja a határait.
8@ "Tehát fogalmad sincs. Értem."
Hát honnan tudjam én hetero, fehér hogy az LMBTQ-soknak hol a központjuk, elnökük? Kérdezd meg őket. 😅
"Ha fogalmad sincs, akkor honnan tudod, hogy kik járatódtak le egyébként?"
Miért kell ahhoz tudnom hol az irodájuk, kik az elnökük ahhoz, hogy lássam az olimpride megnyitóját? :XD
Szerintetek sok náci van. Lenácizzátok azokat is, akik szerint nem kellene egy férfi tesztoszteron mennyiségű embert a nők közé engedni boxolni. Szerinted ezek mind nácik. Na hol az irodája az emberek 85%-ának? Kik a nácik elnöke? Te tudod?
"Nem láttam a megnyitót, de az egyház miért szól bele világi ügyekbe?"
Mondjuk, mert őket gúnyolták ki? Miért szól bele az LMBTQ a sportivlág ügyeibe, amikor a sport nem a szexualitásról szól.
Már megint te kekeckedsz? :XD
Mit írtam be hova? Sok ilyen vélemény van a neten. Mindegyik én voltam? Én írok minden fórumon be? Skizofrénnek tetszik lenni?😅
"az LMBTQ a sportivlág ügyeibe, amikor a sport nem a szexualitásról szól."
Nem az LMBTQ szervezte a megnyitót (bárki is legyen az az LMBTQ), hanem Párizs/a NOB.
Megfeledkeztél a szavazásodról vagy tudat alatt csináltad? 🤣
"A kérdező szavazást indított:
Igen. Ebben is igaza van
Nem, mert beírom.....
Nem tudom, nem érdekel"
14@ "Nem az LMBTQ szervezte a megnyitót (bárki is legyen az az LMBTQ), hanem Párizs/a NOB"
Nem mond ellent azzal amit írtam. A NOB közt is lehet LMBTQ aktivista. Az egész mögött vannak politikai szálak. Mi értelme lett volna a szexuális devianciákat piedesztára emelni különben? Egy sportolónak hogy jutna ilyen eszébe?
"Egy sportolónak hogy jutna ilyen eszébe?"
Sportolók "közt is lehet LMBTQ aktivista", vagy nem?
Röviden leírnád, hogy jelent meg az LMBTQ az olimpia megnyitóján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!