Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaza van a Vatikánnak a...

Igaza van a Vatikánnak a Párizsi Olimpia nyitóünnepségére adott reakciójára?

Figyelt kérdés

Olvastam és az Én véleményem is az, hogy az LMBTQ ezzel magát járatja le, kisebbíti, hogy nincs önálló kifejezése csak a keresztények a vallással szemben értelmezi magát. Még mindig rabszolgaságban vannak, hogy a keresztény jelképektől szemben határozzák meg maguk. Nem szabadok ....

"Egy olyan rangos eseményen, ahol az egész világ a közös értékek mentén egyesül, nem szabadna olyan utalásoknak megjelennie, amelyek sok ember vallási meggyőződését nevetség tárgyává teszik"

" a véleménynyilvánítás szabadsága a mások iránti tiszteletben kellene, hogy megtalálja a határait.

aug. 4. 13:02
A kérdező szavazást indított:
Igen. Ebben is igaza van
Nem, mert beírom.....
Nem tudom, nem érdekel
23 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
A Vatikánt, még tudom értelmezni, az az egyház, Rómában van egy állam az államban. Ennek az LMBTQ-nak, ami szerinted lejáratta magát, hol van a központi irodája, ki a vezetője?
aug. 4. 13:04
 2/23 anonim ***** válasza:
47%

1.

Soroséknál.

aug. 4. 13:05
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Próbáltam rákeresni az eredeti szentszéki nyilatkozatra. Nem találtam még meg, köszönöm ha megosztha valaki. Mert előbb elolvasnám, hogy ők mit írtak. Eddig ugyanis csak a rogán-művek narratíváját találtam meg, amiben a Szentszékre hivatkoznak.
aug. 4. 13:10
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
2, a soros elnök, jelen pillanatban Horvátországban nyaral, nyaralás közben, lehet egy soros elnököt ilyen kérdésekkel zaklatni?
aug. 4. 13:10
 5/23 A kérdező kommentje:

„A Szentszéket elszomorították a párizsi olimpiai játékok megnyitó ünnepségének bizonyos jelenetei, és csak csatlakozni tud azokhoz a hangokhoz, amelyek az elmúlt napokban sajnálatukat fejezték ki a sok keresztényt és egyéb vallások híveit ért sérelem miatt. Egy olyan rangos eseményen, ahol az egész világ a közös értékek mentén áll ki, nem engedhetőek meg olyan utalások, amelyek kigúnyolják sokak vallási meggyőződését.”

A közlemény végén a Szentszék hangsúlyozza, hogy „a véleménynyilvánítás szabadsága nyilvánvalóan nem kérdőjelezhető meg, de a mások tiszteletben tartása szabja meg a határait”. [link]

aug. 4. 13:28
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
Az továbbra sem derült ki, hogy a lejáratott LMBTQ-nak, hol van az irodája és ki az elnöke, vagy a vezetője, vagy, hogy egyáltalán, mi ez?!
aug. 4. 13:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Vannak LMBTQ-s szervezetek kérdezd meg tőlük. Nekem fogalmam sincs. Hetero férfi vagyok
aug. 4. 13:36
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Tehát fogalmad sincs. Értem.
aug. 4. 13:40
 9/23 anonim ***** válasza:
41%
Ha fogalmad sincs, akkor honnan tudod, hogy kik járatódtak le egyébként?
aug. 4. 13:42
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
Nem láttam a megnyitót, de az egyház miért szól bele világi ügyekbe?
aug. 4. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!