Mit szólnak a baloldaliak az olimpiai problémákhoz?
#18 Védd csak a védhetetlent, magyarázd csak a magyarázhatatlant:
A múlt héten pénteken és szombaton is egész napos, hatalmas esőzés volt Párizsban, amely jelentősen felduzzasztotta a szennyvícsatornákat. Ez a szennyvíz a Szajnába ömlik, éppen ezért már szinte biztos volt, hogy kedden nem lehet versenyt rendezni. Ezt abból is lehetett tudni, hogy vasárnap és hétfőn nem engedték be a triatlonosokat a Szajnába, pedig ott kellett volna edzeniük...
22, baromi jól beszélsz magyarul, gratulálok hozzá.
Egyébként, ha az ő orvosa vagy, nem kellene most vele foglalkozni?
#23 Az edzéseket is lemondták, a versenyeket is elhalasztották, mivel a veszélyesen magas szennyezettségi szint megakadályozta a sportolók vízbe "csobbanását". Szerdán végül a nők és a férfiak versenyét is megrendezték, a sok vita után Jolien Vermeylen elárulta, milyen érzés volt a Szajnában úszni.
Jolien Vermeylen imádkozik, hogy ne legyen beteg a fekáliás Szajnától
"Sok vizet ittam, így holnap megtudjuk, beteg vagyok-e vagy sem - mondta a verseny után Vermeylen a VTM-nek.
- Természetesen nem olyan az íze, mint a Coca-Colának vagy a Sprite-nak. A híd alatt úszva olyan dolgokat éreztem és láttam, amikre nem akarok gondolni. Száz éve koszos a Szajna, ezért nem mondhatják, hogy a sportolók biztonsága elsődleges. Ez hülyeség"...
#27 "Fél éve hánytam utoljára, igaz akkor a thaiföldi kaja után, de biztos, az is a Szajna minősége miatt volt"
Ezt ki mondta, balliberális? Mindenesetre a Szajnában 100 éve tilos fürdőzni, és az 1 milliárd eurós regenerációs projekt ellenére sem érte el a vízminőség a biztonságos értéket.
Ezekután rendkívül felelősségteljes, hogy mégis bezavarták a progresszívok a versenyzőket a vízbe, tetszik-nem tetszik alapon.
Képzeld, hogy ajvékolnál, ha Orbán alatt lenne ilyes egy budapesti olimpiászon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!