Mit szólnak a baloldaliak az olimpiai problémákhoz?
8-9-10!
Látjátok, ugyanazt csináljátok amit a Fideszesek Magyarországon. Ha valami nem jó, kellemetlen téma, akkor másra mutogattok, hogy de az rosszabb, az sem jó, előtte is ez volt, stb. Konkrét választ nem tudtok adni.
8-as! A Duna egyébként tisztább Németországban is, meg mindenhol, de nincs köze a kérdéshez.
10-es! Nem teljesen érted, itt még senki nem bírálta Macront, sőt, te is azzal jössz, hogy Orbánt nem lehetne.
Itt az lenne, hogy Orbán ellopta a pénzt, amiből a Dunát kellett volna tisztítani. Akkor ott Macron lopta el? Egyáltalán miért lett ilyen a zöldpolitika ellenére?
12-es!
Egyáltalán nem kellemetlen, probléma volt vele, az utolsó utáni pillanatban oldódott meg.
De végülis választ kaptam a kérdésre, megint bebizonyosodott, hogy semmivel nem különb egyik politikai oldal sem és a szimpatizánsaik sem.
Pedig nem is ez volt a kérdésed :(
Egyébként, meg megoldódott, igy maga a kérdés, egyértelmű provokáció.
14-es!
Nem provokáció, amikor feltettem még nem volt megoldva.
A kérdésem az volt, hogy amikor a baloldal követ el hibát, rosszul csinál valamit (a szennyezettség valaminek az eredménye) akkor mit szólnak a baloldali emberek. Olyan szempontból választ kaptam, hogy semmit, próbálják figyelmen kívül hagyni a problémat, mást hibáztatnak, bagatelizálják, elterelik a témáról a figyelmet. Pont mint a Fidesz.
#16 Kanadai:
A kanadai versenyzőt elképesztően megviselte, hogy a fekáliás Szajnában kellett úsznia, majd miután kijött a vízből, élő adásban hányta el magát.
„Mindent beleadtam, nem bántam meg, de tízszer hánytam” – mondta a kilencedik helyen végző kanadai, aki az instagram-oldalán megjegyezte, hogy ha a versenyzők egészsége fontos lett volna a szervezőknek, akkor ezt a versenyt már régen más helyre költöztették volna...
19, de nem jelentette ki azt, hogy mitől hányt...
és nem hiszem, hogy az orvosa vagy, különben baromi jól beszélsz magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!