A liberálisoknak fétisük a szakállas nők mutogatása?
Figyelt kérdés
Szinte nincs is olyan liberálisok által rendezett esemény, ahol ne lennének szakállas "nők".
Euróvízió, olimpia megnyitó, pride...
2024. júl. 28. 20:30
2/11 anonim válasza:
Nem a szakállas nők, inkább a provokáció.Mindegy, hogy szakállas nő vagy néger Kossuth Lajos.
3/11 anonim válasza:
Nem, a konzervatívok fétise ezt, ezért látnak mindenhol szakállas nőket.
4/11 anonim válasza:
Igen, és a szoknyás, női ruhába öltözött szétsminkelt férfiakat is
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, mit gondoljak a kérdező-gékékről. Mindenhol csak szakállas nőket látnak 🤣 ez valami látens vonzalom lehet
8/11 anonim válasza:
A nyolcvanas évek csehszlovák sorozatai tele voltak arcszőrös nőkkel, az bezzeg senkit sem zavart. :)
9/11 anonim válasza:
Ez a kérdés is jól eltereli a figyelmet a valós problémákról.
(fizetnek érte ?)
10/11 anonim válasza:
Figyeljetek oda mit irtok. Aki nem liberális elveket vall azt úgy lepontozzák hogy csak na
Nem tudom hogy ez a rovat miért ennyire liberális. Ja és nem vagyok fideszes de ez az elmebajos liberalizmus még rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!