Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerény hazánkban a lakosságna...

Szerény hazánkban a lakosságnak hány százaléka szenvedélybeteg? És miért?

Figyelt kérdés
júl. 28. 09:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Van nagyjából 10 % alkoholista, az biztos. Aztán akadnak narkósok, szerencsejáték-függők, persze vannak átfedések is... Több mint egymillióra saccolom. Hogy miért? Mert másképp nem tudják elviselni az életet.
júl. 28. 09:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Én. De azt nem tudom hány százalék vagyok.
júl. 28. 09:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Számomra egy kikapcsolódás.
júl. 28. 09:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Milyen függőségtől szenvedsz vagy érzed jól magad?
júl. 28. 09:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb a 3/4-e.a fele fideszes,a többi pedig egyéb,cigi alkohol vagy szimplán csak idióta m
júl. 28. 09:25
 6/16 A kérdező kommentje:
És miért tesszük? A országban eluralkodott apátia miatt? Hogy bejárunk dolgozni és nem futja semmire a fizunkből? Már egy szimpla nyaralás vagy egy családi összejövetel is mélyen tárcába nyúlos? Milyen kilátások vannak az országunkban? Még Amerikában annyi meghírdetett álláslehetőség van addig itt már 0 azaz nulla a munkalehetőség! Elfoglalták a boldogan nevetgélő mercédeszben ülő bevándorlők!
júl. 28. 10:02
 7/16 anonim ***** válasza:

Jól látod.

Mert a magyarok fizuja pont annyi, hogy fizutól fizuig.

De sokak a fizu előtti héten már kölcsönkérnek, hitelre vásárolnak kaját a kisközértben, mert a fizu nem tart ki a következőig...

És akkor ebből kiböjtölni nyaralást, családi összejövetelt... Ez Magyarországon esélytelen.

júl. 28. 10:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Kilátástalanná tették a magyarok életét a saját hazájukban! Ki fogunk halni? Amikor egy kínai énelkli a Magyar Himnuszt? Mi ez? Csodálom, hogy a lakosságnak csak 10%-a függő és nem több!
júl. 28. 10:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Én sör meg fű. Kellemes chillt ad mondjuk peca mellé. De van árnyoldala is. Ha túl rendszeres akkor az alap hangulatodhoz is kelleni fog 1-2 sör, és ha ez nincs meg, akkor viszont nyomottnak, unalmasnak érzem Magam és szorongok.

Egy szinten túl már a folyamatos szer fogyasztás miatti űrt pótoljuk a szer fogyasztásával. Kissé olyan 22-es csapda ez.

Mondjuk a sört az alkohol mentes sör egészen jól ki tudja váltani, meg fűből is a gyenge trimmet szeretem tisztán, mert dohányosan jobban szétcsap. Én ezt az enyhe spicces szintű felfokozott állapotot szeretem mindennél. Szétcsapni Magadat bármivel is, az szar.

júl. 28. 11:20
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem halunk ki.

Csak eu kilépés után nem a magyar himnuszt énekeljük majd, hanem az oroszt....

júl. 28. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!