Szerény hazánkban a lakosságnak hány százaléka szenvedélybeteg? És miért?
Jól látod.
Mert a magyarok fizuja pont annyi, hogy fizutól fizuig.
De sokak a fizu előtti héten már kölcsönkérnek, hitelre vásárolnak kaját a kisközértben, mert a fizu nem tart ki a következőig...
És akkor ebből kiböjtölni nyaralást, családi összejövetelt... Ez Magyarországon esélytelen.
Én sör meg fű. Kellemes chillt ad mondjuk peca mellé. De van árnyoldala is. Ha túl rendszeres akkor az alap hangulatodhoz is kelleni fog 1-2 sör, és ha ez nincs meg, akkor viszont nyomottnak, unalmasnak érzem Magam és szorongok.
Egy szinten túl már a folyamatos szer fogyasztás miatti űrt pótoljuk a szer fogyasztásával. Kissé olyan 22-es csapda ez.
Mondjuk a sört az alkohol mentes sör egészen jól ki tudja váltani, meg fűből is a gyenge trimmet szeretem tisztán, mert dohányosan jobban szétcsap. Én ezt az enyhe spicces szintű felfokozott állapotot szeretem mindennél. Szétcsapni Magadat bármivel is, az szar.
Nem halunk ki.
Csak eu kilépés után nem a magyar himnuszt énekeljük majd, hanem az oroszt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!