Jobboldali, konzervatív emberek általában kevésbé tudnak angolul?
Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a fiatalabb korosztály jobban tud angolul, mint az idősebb, a politikai nézet pedig csak később alakul ki.
Nekem van olyan ismerősöm, aki egész jól beszéli az angolt, na, neki csak annyi jön le a woke-ból, hogy mennyi idióta van (amivel amúgy én sem tudnék vitatkozni), tehát a woke rossz (amit az idióták mibenlétéből von le következtetésként, akik egyébként egy "hangos kisebbség"), a szülei pedig echte fideszesek, és ha akarna sem tudna nem fideszes lenni, mert az apja megnyúvasztaná, de nem is akar. A mindennapi politika csak annyiban érinti, amit a TV-ben hall, de az apja jóvoltálból csak a fidesz megy náluk, szóval egy esélyes. Illetve Youtube-on is csak a fideszhez köthető emberkéket hallgatja, bár az már a saját döntése. Egyébként egy teljesen jószándékú fiatalenber, bár kicsit egyszerűbb, más téren is.
Az angol a leghasználtabb világnyelv nyilván minden új tudományos dolog angolul fog megjelenni és elterjedni. Ilyen a gender studies mellett pl. a Coviddal és vakcinákkal kapcsolatos tudományos elmélet is.
E-autókkal emberi genommal és az űrkutatással kapcsolatban is a szakszavak angolok.
Ebből nem következik hogy a jobboldali emberek ne tudnának angolul mert ezeket meg kell érteniük nekik is kivált ha tudósok.
Fideszben pedig az első generáció óta jellemző az angol tudás mivel Soros fizette őket be ösztöndíjra angolszász egyetemekre.
Bár ők tudom nem konzervatívok, hanem szélső illib populisták, de lehet nem erre gondoltál.
Mihazánkosként jobban tudok angolul, mint a legtöbb ballib akivel találkoztam. Itt az oldalon is meglep, hogy amikor angol forrásokat linkelek akkor mennyien nem értenek meg semmi sem belőle. Az összes "turbómagyar" ismerősöm is tud angolul.
Szerintem te találkozhattál néhány aluliskolázott fideszessel és azokat azonosítod a nemzeti radikálisokkal. A MHM is a fiatalabb korosztály körében a legnépszerűbb, azaz abban a korosztályban amelyik a legjobban tud angolul.
Ráadásul vannak pár (ex-jobbikos) MHM-es ismerőseim akik még pluszba más nyelveket is tudnak, pl egyik haver megtanult önerőből japánul is.
"egy csomó ezzel kapcsolatos szó pride, woke, queer, drag queen, stb is mind az angol nyelvből jön. Ezért azt gondolná az ember, hogy a balosok jobban tudnak angolul."
:DD
Akkor rosszul gondolná az ember. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!