Szerintetek én ezért kaphatok valamit?
A történet az hogy egy ember különböző megtévesztéssel, kicsalt tőlem 1,5 millió forintot.
Papír nincs róla de hangüzenet az igen.
Fel is lett jelentve de nem foglalkozik vele a rendőrség. Meg hogy polgári peres eljárás és stb.
A lényeg az hogy egy éve tart ez az ügy vagyis több mint egy éve.
És nekem nagyon kell vissza a pénzem.
Nem fogom fel tanuló pénznek ugyanis megtévesztett és ennek tudatára adtam és nem a két szép szemért.
Hogy esetleg ha vissza "szereznem" tőle a pénzemet vagy elvennék tőle egy számára fontos és értékes tárgyat mert hogy nem hajlandó vissza adni a pénzemet.
Akkor ezért én mit kaphatnék?
Nincs más ötletem egyszerűen.
Kell valahogy vissza a pénzem mert ez sok. És nem keresek havi milliókat..
Szerintem ez az a kretén, aki a volt csajától akarja visszaszerezni a pénzt, amit rá költött.
Hát ennek már annyi. Igen, tanulópénz.
meg lehet kérdezni a rendőrségen is és a bíróságon is h hol tart az ügyed.
előbb tőle vonják le az ügy büntetési összegét, tehát megbüntetik.
ezután pedig ha van bejelentett munkahelye, akkor az ő bankszámlájáról fogják átutalni a te bankszámla számládra a pénzedet. a bankszámládat majd a végrehajtó fogja elkérni. levelekben fognak értesíteni h hova menj a végehajtóhoz.
ha nincs bejelentett munkahelye, akkor a nevén lévő értéktárgyat eltulajdonítják és elárverezik, aután úgy utalják el a pénzt neked.
ez lehet autó, motor, ház.
Kb. 3 hónapig árvereznek. ha újjabb hónapig senki nem veszi meg az elkobzott értékét, akkor annyival kevesebbet fogsz kapni, mert az elárverezési összeget rajtad verik le.
kérheted h személyesen kp-ban fizessen meg a végrehajtó elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!