Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek én ezért kaphatok...

Szerintetek én ezért kaphatok valamit?

Figyelt kérdés

A történet az hogy egy ember különböző megtévesztéssel, kicsalt tőlem 1,5 millió forintot.

Papír nincs róla de hangüzenet az igen.

Fel is lett jelentve de nem foglalkozik vele a rendőrség. Meg hogy polgári peres eljárás és stb.

A lényeg az hogy egy éve tart ez az ügy vagyis több mint egy éve.

És nekem nagyon kell vissza a pénzem.

Nem fogom fel tanuló pénznek ugyanis megtévesztett és ennek tudatára adtam és nem a két szép szemért.

Hogy esetleg ha vissza "szereznem" tőle a pénzemet vagy elvennék tőle egy számára fontos és értékes tárgyat mert hogy nem hajlandó vissza adni a pénzemet.

Akkor ezért én mit kaphatnék?

Nincs más ötletem egyszerűen.

Kell valahogy vissza a pénzem mert ez sok. És nem keresek havi milliókat..

júl. 22. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az a kretén, aki a volt csajától akarja visszaszerezni a pénzt, amit rá költött.

Hát ennek már annyi. Igen, tanulópénz.

júl. 23. 01:06
 12/13 anonim ***** válasza:

meg lehet kérdezni a rendőrségen is és a bíróságon is h hol tart az ügyed.

előbb tőle vonják le az ügy büntetési összegét, tehát megbüntetik.

ezután pedig ha van bejelentett munkahelye, akkor az ő bankszámlájáról fogják átutalni a te bankszámla számládra a pénzedet. a bankszámládat majd a végrehajtó fogja elkérni. levelekben fognak értesíteni h hova menj a végehajtóhoz.

ha nincs bejelentett munkahelye, akkor a nevén lévő értéktárgyat eltulajdonítják és elárverezik, aután úgy utalják el a pénzt neked.

ez lehet autó, motor, ház.

Kb. 3 hónapig árvereznek. ha újjabb hónapig senki nem veszi meg az elkobzott értékét, akkor annyival kevesebbet fogsz kapni, mert az elárverezési összeget rajtad verik le.

kérheted h személyesen kp-ban fizessen meg a végrehajtó elött.

aug. 18. 02:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Azóta változás van
aug. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!